NY
LONDON
BEIJING

מיזם חדש: שף כשר בחו"ל

"אייר שף", מיזם חדש לנופשים בחו"ל המעוניינים באוכל כשר ורוצים ליהנות ממזנוני בופה כשרים בכל יעד בעולם. המזנונים, המותאמים לחצי פנסיון או לפי דרישה, עשויים מחומרי גלם כשרים, אותן מכין צוות אייר שף במלון הייעודי ועליהן מפקח משגיח כשרות

מיזם חדש המאפשר לישראלים הנופשים בחו"ל והמעוניינים באוכל כשר, להיפרד מארוחות מאולתרות ב'חמגשיות', מקופסאות שימורים שהביאו מהארץ, מממסעדות מקומיות וליהנות ממזנוני בופה כשרים ועשירים שיוקמו במיוחד בשבילם בכל יעד שבו ישהו בעולם.

חברת "אייר שף" AIR CHEF, חשפה היום את המיזם החדש -כשר שיושק כבר בימים הקרובים.

החברה מציעה מזנונים, מותאמים לחצי פנסיון (בוקר-ערב) או לפי דרישת הנוסעים. הארוחות עשויות מחומרי גלם כשרים, אותן מכין צוות אייר שף במלון הייעודי ועליהן מפקח משגיח כשרות, כנהוג בנופש בישראל.

ניסים עקיבא, מייסד ומנכ"ל "אייר שף": "לאחר למידה משמעותית של צרכי הנופש הישראלי בחו"ל ותקופת הרצה שלימדה אותנו עד כמה השירות חיוני ונדרש- אנו שמחים לבשר לציבור הישראלי – יש לכם עוגן כשר בכל מקום בעולם ובעלות נוחה לנופש".

בחברת "אייר שף" מספרים כי לפי סקרים שנערכו כרבע מיליון מהישראלים המתכננים חופשה בחו"ל, חילונים, דתיים ומגזרים שונים טרודים בדאגות ההתארגנות סביב נושא האוכל בחופשתם. כיום, חלק גדול מהם מעמיסים על המזוודות קופסאות שימורים מהארץ ואת תג המחיר של חוסר הנוחות ומשקל עודף בטיסה, מאלתרים חמגשיות, ארוחות יקרות ממסעדות מקומיות או מנסים לאתר את בית החב"ד המקומי שלא תמיד נמצא בקרבת המלון הנבחר.

המיזם החדש קם במטרה לאפשר חוויית נופש בחו"ל בדיוק כמו בבית מלון בארץ על ידי הקמת מזנוני אוכל עשירים, טריים וכשרים המותאמים לארוחות בוקר וערב בבית המלון במוקדי היעד של הנופשים או בכל מקום בו יש התארגנות קבוצתית של מינימום 30 אנשים.

"באייר שף" מציינים כי ההתארגנות יכולה להיות עצמאית, דרך סוכן הנסיעות או באמצעות "אייר שף".

המזנונים הכשרים יורכבו מחומרי גלם אשר את חלקם החברה מטיסה במיוחד מהארץ וחלקם נרכשים ביעד המבוקש, בו יבשל צוות "אייר שף"עליו יפקח משגיח כשרות מקרוב.

ניתן להתאים תפריטים מגוונים ואת סוג הכשרות על פי טעמה ורצונה של הקבוצה. "בדומה לנופש במלונות הארץ, כך גם אוכלי הכשר בחו"ל יוכלו ליהנות מחופשה ללא טרטור", מסביר ניסים עקיבא, "כמו כל נופש אחר, הם יוכלו לקום בבוקר, להגיע לחדר האוכל שבמלון וליהנות ממזנון בוקר – בופה שופע ומרהיב ממש כמו בארץ- עשיר בגבינות, לחמים טריים סלטים, ביצים ומטעמים מגוונים כשרים. לאחר שיסיימו יוכלו לקחת lunch BOX (בתיאום והזמנות מראש) עם כריכים ומטעמים כצידה לדרך ולצאת ליום הטיול. בערב, כשיחזרו למלון, ימתין להם (לבחירתם), מזנון ארוחת ערב בשרי טרי וכשר ובו בשר מגוון סוגי בשרים, עוף, דגים, תוספות, סלטים וקינוחים ואפילו אפשרויות לצמחוניים שביניהם, כדי שיסיימו את היום שבעים, מרוצים ומבלי שבזבזו זמן ואנרגיות על התארגנות מיותרת."

איך זה עובד?

צוות "אייר שף, שנמצא בתיאום מלא מול המלון, מגיע ליעד לפני הקבוצה, מכשיר חלק מהמטבח ודואג להקמת המזנונים הכשרים בחדר האוכל. הארוחות עוברות דגימות שוטפות במעבדות מובילות בחו"ל הסמוכות לאתרי הנופש.

מה העלות?

המחיר עבור 3 ארוחות בוקר ו-3 ארוחות ערב, בחופשה ממוצעת 3 לילות ו- 4 ימים עומד על פחות מ800 ₪ (תלוי בסוג התפריטים שהוזמנו ובכפוף לשינויי התנאים והמחירים בחברה).

את "אייר שף air chef" הקים היזם ניסים עקיבא, בעל ניסיון עשיר בניהול מנגנוני תפעול לרבות תעשיית חדרי האוכל במלונות. את המיזם הקים כמעשה של שליחות ושירות עבור המשתייכים לקהילת אוכלי הכשר. למיזם חברו שפים של רשתות המלונות המובילות בישראל, משגיחי כשרות, חברות תיירות וסוכנויות נסיעות שזיהו את הפתרון האטרקטיבי והנוח ללקוחותיהם.

עקיבא מספר כי הרעיון נולד מתוך ניסיונו האישי, באחת החופשות שבהם הוא, וישראלים נוספים במקום היו טרודים סביב נושא האוכל ולא מצאו פתרון סביר. עם חזרתו לארץ, ערך סקרים מעמיקים והסיק כי זהו נושא המעסיק ישראלים רבים כמו גם תושבי חוץ המעוניינים באוכל כשר. כך, מתוך חזון השואף  לאפשר עוגן כשרות ושמירת זהות בכל מקום בעולם החליט להקים את "אייר שיף".

שיף ומשגיח כשרות צמוד. "אייר שף". צילום ח.כצנלסון

תגובות פייסבוק

תגובות