NY
LONDON
BEIJING

רשת מלונות דן מרחיבה את שיתוף הפעולה עם פסטיבל הקולינריה הבינלאומי

מלונות דן מרחיבה את שיתוף הפעולה עם פסטיבל הקולינריה הבינלאומי Round Tables by American Express , ותצרף לראשונה פופ-אפ של מסעדת "הירקון 99" של מלון דן תל אביב כמסעדה הכשרה היחידה בניצוחו של השף הספרדי עטור כוכב המישלן אנדרו ג'נסטרה.

רשת מלונות דן תעניק חסות לפסטיבל הקולינריה הבינלאומי Round Tables by American Express זו שנה שנייה ברציפות ותארח את כל השפים הבינ"ל המשתתפים.

השנה לראשונה, יצטרף פופ-אפ של מסעדת "הירקון 99" של מלון דן תל אביב לפסטיבל, כמסעדה הכשרה היחידה, אליה יגיע למשך שבוע השף הספרדי עטור המישלן אנדרו ג'נסטרה ממיורקה, ספרד, שיציע תפריט מיוחד אותו רקח במשותף עם שף המלון עובד אלפיה.

השף הספרדי אנדרו ג'נסטרה הוא הבעלים של המסעדה Andreu Genestra Restaurant, שנפתחה בשנת 2012 וזכתה בכוכב מישלן בשנת 2015, ומעוטרת ב-2 כוכבים מטעם מדריך הקולינריה הנחשב של ספרד. השף אנדרו ג'נסטרה הוא כוכב גדול בספרד, משתתף קבוע בתוכניות רדיו מקומיות של בישול ובתוכניות בישול ותחרויות בטלוויזיה הספרדית.

Round Tables by American Express, פסטיבל הקולינריה הבינלאומי אשר מפגיש בין המסעדות הישראליות המובילות והשפים הטובים בעולם, יתקיים זאת השנה השלישית ברציפות בין התאריכים: 29/10-17/11/17, במסגרתו 14 מסעדות חדשות מהמוערכות והמעניינות בעולם, שיא של כוכבי מישלן ומטבחים חדשים והרפתקניים יוצעו לחיך של הפודיס הישראליים.

הפורמט המנצח נשמר: כל מסעדה בינלאומית שולחת את השף הראשי וצוותו, לבשל שבוע במטבח של מסעדה מובילה בתל אביב יחד עם השף המקומי. בכל מסעדה מארחת יוגש תפריט טעימות, המציג את מנות הדגל של המסעדה האורחת, בשילוב טעמים וחומרי גלם מקומיים בתיבול השף המקומי.

מאחורי Round Tables by American Express עומדים המסעדן יאיר בקייר, יזם ושותף לשעבר במסעדות הרברט סמואל, טאפאס אחד העם וקלארו ביחד עם נירית וייס ומאיה קרבט, בעלות סוכנות לייעוץ תקשורת ותוכן המתמחה במותגי פרמיום, עם מחלקה קולינרית משגשגת.

הארוחות המשותפות של השף עובד אלפיה והשף Andreu Genestra יוצעו בראונד הראשון שיתקיים בין התאריכים: 29/10/17-2/11/17.

 

הירקון 99 – דן תל אביב. צילום: אורי אקרמן

Andreu Genestra Restaurant- עטורת מישלן. צילום באדיבות Andreu Genestra Restaurant

מסעדת הירקון 99: טורטליני ארטישוק. צילום: יורם אשהיים