"אל על" יוצאת בשיתוף פעולה מרענן עם חברת "אלדו"- גלידת בוטיק ישראלית. במסגרת ההשקעה של אל על בשיפור השירות, יחולקו גביעי גלידה אישיים לנוסעי מחלקות היוקרה בטיסות מתל אביב.
הגלידות שהינן פרווה, מחולקות לאחר הגשת הארוחות הבשריות כחלק מהיצע הקינוחים שבמטוס. הגלידה מוגשת בגביעים אישיים, המעוצבים בהשראת הפורצלן הכחול של דלפט. במכסה הגביע משולב קו עיטור מוזהב המוכר גם הוא מעולם התוכן של כלי הפורצלן. עיצוב האריזה נעשה על ידי סטודיו נויברג בולקא.
