אמריקן איירליינס (American Airlines) משיקה קו טיסות חדש – תל-אביב –ניו יורק.
הקו החדש של ענקית התעופה האמריקאית מנתב”ג לניו יורק JFK, יפעל החל מה-06 למאי 2021, במתכונת של טיסה יומית ויהיה פעיל כל השנה.
הטיסות יפעלו במטוס בואינג 200-777 בתצורות של מחלקת תיירים אקונומי, פרמיום אקונומי, ומחלקת עסקים.
אינטרנט ומערכות בידור יהיו זמינים בכל מחלקות המטוס.
כמו כן, לקוחות יוכלו להזמין מראש ארוחה כשרה במהלך הטיסה בכל המחלקות. ויין כשר יהיה זמין במהלך הטיסה.
חזרתה של אמריקן איירליינס לשוק התעופה הישראלי, מסמלת אבן דרך חשובה בשותפות העיסקית בין חברת התעופה Jet Blue Airways וקבוצת אמריקן איירליינס. באמריקן איירליינס מציינים כי השותפות בין שתי חברות התעופה תאפשר עבור לקוחות אמריקן איירליינס חיבורים משופרים וגישה לרשת התעופה הגדולה באזור צפון מזרח ארה”ב.
“זוהי זכות גדולה עבור אמריקן איירליינס לחזור לטוס לתל אביב”, אמר טום לאטיג, סגן נשיא מכירות והפצה, אירופה, המזרח התיכון ואפריקה של אמריקן איירליינס.
“הנוחות והבטיחות של לקוחותינו וצוות העובדים שלנו הן בעדיפות ראשונות ואנחנו מלאי ציפיה לשרת את לקוחותינו במסלול זה החשוב לעסקים, לתיירות ולתרבות.”
כפי שכבר פורסם בפספורטניוז, אמריקן איירליינס מתכננת גם להוסיף קו תעופה מתל אביב ל”האב” הגדול של החברה בדאלאס DFW בשלב מאוחר יותר השנה.
כרטיסים יהיו זמינים לרכישה החל מה25 לינואר.
כתבות אחרונות על אמריקן איירליינס בפספורטניוז
אמריקן איירליינס: ה-737 MAX מתחיל להמריא כבר השבוע
אמריקן איירליינס, בריטיש איירווייס ו-oneworld® משיקות פיילוט בדיקות קורונה
3 מחשבות על “אמריקן איירליינס חוזרת לישראל: תחל לטוס מניו יורק לת”א החל מה-6 במאי”
כדי להצליח מומלץ לתת שרות עם מטוסי איירבוס
למה
בבקשה להסביר-מאד מעניין
מעולה חדשות טובות