חידושים קולינריים עונתיים בדלתא אייר ליינס

חברת התעופה התחייבה לרענן את תפריטיה המוגשים בטיסות בכל עונה החל מיינות, חטיפים ועד חליטות תה. השינויים הללו הם רק חלק מההשקעה של החברה שעומדת על סך מיליארדי דולרים

צילום shutterStock

דלתא איירליינס מחדשת את מבחר המנות מזון והמשקאות.

חברת התעופה התחייבה לרענן מדי עונה את תפריטיה המוגשים במהלך הטיסה. מה שאומר, שאפילו הנוסעים התדירים ביותר יכלו לצפות למשהו חדש בכל טיסה, זאת בנוסף למאכלים הקבועים והידועים שהלקוחות כבר מכירים.

תפריטים ויינות עונתיים חדשים במחלקת העסקים Delta One

מה-1 במרץ, לקוחות הנוסעים בין תל אביב לארה"ב החלו ליהנות ממבחר תפריטים, הכוללים מנות כמו חזה עוף המבושל בטיגון איטי ברוטב של פלפלים, עגבניות וחצילים, המוגש עם מיקס ירקות על הגריל ופולנטה, וסלט סלמון, תרד ואבוקדו קר המוגש עם רוטב צ'יה, תפוזים ולימון בדבש.

כחלק מתוכניתה של חברת התעופה לבחירת ארוחות מראש, הלקוחות שאישרו את טיסותיהם במחלקת העסקים Delta One, יקבלו הודעת דוא"ל מדלתא שלושה ימים לפני הטיסה המבקש מהם לבחור את המנה העיקרית.

לארוחות העונתיות החדשות של דלתא יתלוו מבחר יינות בהנחיית המאסטר סומלייה של דלתא, אנדריאה רובינסון. בין היינות המקומיים שנבחרו בקפידה: Rio Madre Graciano Rioja מספרד ו- Gerard Bertrand Réserve Spéciale Viognier מצרפת.

חטיפים ותפריטים חדשים במחלקת תיירים

הנוסעים במחלקת התיירים (Main cabin) מתל אביב ליעדים בארה"ב יקבלו ארוחות באיכות משופרת, הכוללות מתאבנים, סלטים חדשים, ומנות פתיחה שונות, וביניהן: טאג'ין הודו עם קוסקוס וירקות; ורביולי בטטה ברוטב עגבניות ושמנת, זוקיני וגבינת פרמזן. התפריטים יחולקו לכל נוסעי מחלקת התיירים ומחלקת Delta Comfort+, ויכללו את פירוט המזון והמשקאות המוצעים ויציינו את כל זמני הארוחות המוגשות במהלך הטיסה.

לקוחות הממשיכים לטיסות פנים בארה"ב יכולים ליהנות מחטיפים ללא תשלום.

בעונה זו מציעה דלתא שתי אופציות חדשות – שקדי "Squirrel Brand" וקרקרי "Cheez-It". האופציות הללו תוגשנה בנוסף לעוגיות Biscoff – ועוגיות נטולות הגלוטן, המכילות שבבי שוקולד מריר, "KIND".

התפריט החדש. צילום יחצ דלתא אייר ליינס

 

תה וחליטות תה פרימיום בגובה 30,000 רגל

החל מהחודש הנוכחי, נוסעי Delta One יכולים ליהנות מטעמים חדשים במהלך הטיסה – דלתא מציעה לנוסעיה את קולקציית חליטות הפרמיום של חברת Pure Leaf. סוגי התה שיעמדו לרשות הנוסעים הם: English Breakfast, תה ירוק יסמין, תה נענע וארל גריי.

את חליטות התה של Pure Leaf יהיה ניתן למצוא גם בטרקליני "דלתא סקיי" החל מ-1 במאי, שם יוכלו הלקוחות ליהנות מחליטות בטעמים נוספים, ביניהם: קמומיל, צ'אי, תה ג'ינג'ר עם פרחי התפוזים, ותה שחור עם פירות יער, זה בנוסף לטעמים המוצעים במהלך הטיסה.

החל מהחודש הזה תציע דלתא גם את התה של ליפטון, לטסים במחלקות דלתא פרימיום סלקט, המחלקה הראשונה, מחלקת Delta Comfort+  ומחלקת התיירים.

השינויים הקולינאריים הללו הם רק חלק מהשקעתה של דלתא בחוויית הלקוח הכוללת, השקעה שעומדת על סך של מיליארדי דולרים.

בנוסף לשינויי הקולינריה, השינויים במחלקת העסקים כוללים תפריטי שף Delta One חדשים, ערכות TUMI נוחות ומחודשות עם מוצרי חברת 'קיהל'ס' וכן קולקציית כלי אוכל בעיצובה של חברת 'אלסי' האיטלקית.

נושאים שמוזכרים בידיעה