לקראת ההנפקה בבורסת ת"א, ישראייר גרופ פרסמה את מפת החברות בהן מחזיקה החברה, שווי שיעור האחזקה, צפי למחזור המכירות ב-2022 וצפי הרווחיות.
בדיזנהאוז תיירות נכנסת, ישראייר המחזיקה ב-87%, שווי אחזקה של 14 מיליון דולר, הצפי למחזור 45 מיליון דולר, צפי הרווחיות מוערך בכ-1 מיליון דולר.
בדרכים יש לישראייר 51%, עם שווי אחזקה של 3 מיליון דולר, צפי למחזור הוא 22 מיליון דולר, צפי לרווחיות מוערך בכ-1 מיליון דולר.
בטיקטיק יש לישראייר 51%, שווי אחזקה של כמיליון דולר, צפי מכירות של כ-3 מיליון דולר. ללא רווחיות.
בטיילת טרוול יש לישראייר 100% עם שווי אחזקה של מיליון דולר, צפי למחזור מכירות- של כ-2 מיליון דולר ללא רווחיות.
עוד חדשות בפספורטניוז
בשביל הזהב יש לחברה 51% עם שווי אחזקה של 4 מיליון דולר, צפי מחזור מכירות של 25 מיליון דולר, צפי לכ-1 מיליון דולר רווחיות.
החברה במו"מ מתקדם לרכישת משרדים בעלות כוללת של כ-10 מיליון שקל.
בסקי דיל יש לישראייר עם 51%, שווי שיעור אחזקה של 3.5 מיליון דולר, צפי מחזור מכירות ב-2022 מוערך בכ-66 מיליון דולר. צפי לרווחיות של כ-1.5 מיליון דולר.
במו"מ כפי שכבר פרסמנו לרכישת מלון סמוך לאתרי הסקי בבולגריה בעלות כוללת של כ-10 מיליון שקל.