מה בישלה איג'יאן איירליינס לסוכני הנסיעות המצטיינים?

חברת התעופה בראשותה של המנהלת בישראל דבי שפיגל, אירחה סוכני נסיעות מצטיינים לסדנת בישול בהשתתפות שפים בכירים מיוון. בלטו בנוכחותם: קוסטס אלקסנדרו, המנהל האיזורי של איג'יאן איירליינס ואפרים פורטיס מנכ"ל ובעלי אופן סקיי. התוצאות בתמונות

הסוכנים המצטיינים של איג'יאן

חברת התעופה היוונית איג'יאן איירליינס, קיימה לא מכבר סדנת בישול אקטיבי, שהתקיים בבית ספר לבישול "דן גורמה"ל- 25 סוכנים מצטיינים של החברה לשנת 2018.

את החסות לסדנה נתנה חברת Open Sky, כשהמנכ"ל והבעלים אפרים פורטיס השתתף באף הוא באירוע הקולינארי המסקרן.

להנחיית הסדנה הגיעו במיוחד לישראל 2 שפים בכירים מרשת מלונות אלדמר ביוון, על מנת לבשל עם הסוכנים את סודות הגורמה היווני, ולתת גם טיפים על  המטעמים היווניים. יחד עימם הגיע המנהל האזורי של איג'יאן, קוסטס אלקסנדרו.

את הערב המיוחד העבירו המשתתפים לצד הבישולים הטעימים, עם יין ואוזו יווני והכל באווירה יוונית טפוסית שמחה וחגיגית.

דבי שפיגל, מנהלת המסחרית של איג'יאן בישראל סיפרה לפספורטניוז: "רצינו לעשות משהו מקורי ושונה עבור הסוכנים שלנו שעושים עבודה כל כך טובה לאורך כל השנה, ודאגנו הפעם, להזמין את הסוכנים העוסקים במלאכה הקשה, ונמצאים עימנו בקשר שוטף איתנו ולא בהכרח את מנהלי משרדים ועבורנו זאת ההזדמנות לומר להם תודה.

שלושת השפים מיוון-. צילום: אופן סקיי

מימין: אפרים פורטיס וקוסטס אלקסנדרו

נושאים שמוזכרים בידיעה