לאחר שראש הממשלה בנימין נתניהו ושר האוצר, ישראל כ”ץ הציגו אתמול את התכנית הכלכלית שלהם, לאפרים קרמר הבעלים של אשת טורס, יש טענות רבות לתכנית.

קרמר אמר לפספורטניוז: “עתה לאחר פרסום התוכנית הכלכלית של הממשלה לסיוע עד יוני2021 מתברר כי יש רק סקטור אחד שלא מקבל סיוע למרות שהוא נמצא בעין הסערה. חברות עם מחזור של עד 100 מיליון שקל, מקבלות גם הלוואות וגם מענקים, חברות בורסאיות גדולות, מקבלות תמיכה של 15 מיליארד ש”ח ע”י התערבות בנק ישראל לקניית אג”ח ובעקיפין גם מניות בבורסה”.
קרמר הוסיף ואמר כי: “חברות גדולות כגון: חברות נדל”ן גדולות וחברות קמעונאיות גדולות ימחזרו החוב שלהן וירוויחו מהסבסוד מאות מיליוני שקלים. רק חברות מעל 100 מיליון ש”ח שאינן בורסאיות אינן מקבלות כלום”.
קרמר ממשיך ואומר: “העיוות צורם בעיקר בסקטור התיירות שיש בו חברות עם מחזור גדול ורווח מועט. עכשיו הן נשמטות מתוכנית הסיוע הממשלתי למרות שהן נמצאות בעין הסערה”.
2 מחשבות על “מנכ”ל אשת טורס: חברות התיירות נשמטות מהסיוע הממשלתי”
מי ששובר את שוק הטיולים המאורגנים סופו שישברו אותו.
מה אכפת לו אם הוא רוצה לטוס עומד לרשותו מטוס יקר ומיותר