אי שם בקומה ה-14 של הוטל BoBo מקולקציית מלונות בראון בלב תל אביב, נמצא ה-Meli Melo – דאנס-בר קולינרי בניצוחו של השף מאיר אדוני. וכשאדוני, שהחל את דרכו הקולינרית במסעדת ״כתית״ המיתולוגית, בונה תפריט חורף בהשראת מנות דגל ממסעדותיו בארץ ובעולם, החוקרת הבולסת של פספורטניוז מגיעה לבחון מקרוב האם כצעקתה.
מסעדת "מלי מלו", שבבעלות OTH – קבוצת המסעדות והברים של מלונות בראון, מציעה בילוי קולינרי באווירה של בר. קרי, החל מהשעה 22:00, האורות במקום, שנפתח כבר בשעה 19:30, מתעמעמים והדציבלים המוזיקליים עולים. לצד זה, מוגש תפריט של מנות מוקטנות.

מה בתפריט?
התפריט של המלי מלו לא מחולק לפי מנות ראשונות ועיקריות. אפשר לנחש מהי מנה ראשונה ומהי עיקרית לפי תג המחיר שתיכף נדבר עליו. בתפריט החורף שבנה כאמור השף אדוני יש בסך הכל 17 מנות שונות סובב עולם. כל מנה והשם שלה. כך למשל, אפשר למצוא בתפריט מנה המכונה "סימטאות איסטנבול" המורכבת מקרפצ'יו חציל, טחינה אתיופית, סילאן, עלי ורדים מיובשים, זרעי כוסברה, פיסטוקים, שמן זית, שלג פטה ופלוט צזיקי – 55 שקל.

מנה אחרת העונה לשם "כיכר פיקדילי" היא בעצם גרסה מפונפנת לפיש & צ'יפס המורכבת במלי מלו מפילה לברק מצופה טמפורה ספינג', צ'יפס ועלי חמציץ ב-71 שקל. מנה אחרת היא "הרובע הלבנוני" – שתי יחידות של פנקייק לבנוני ממולאים בבשר טלה, בהרט, קינמון, הל, יוגורט ולימון פרסי, עלי חמציץ, ויניגרט תאילנדי וליים ב-73 שקל. עוד מנה עם שם מפוצץ היא "הקצב מסן ז‘רמן" – נתח קצבים, איולי קוניאק, חרדל, נענע, פטרוזיליה, צנוניות, טוסט מלחם קסטן, גבינת גאודה וממרח כמהין ב-87 שקל.

בתפריט הקינוחים, לעומת זאת, יש רק 3 אופציות: קרם ברולה קלאסי – 49 שקל והטוב מבין הקינוחים; מלבי טבעוני לאוהבי הז'אנר בלבד ב-49 שקל ואקלר נוגט לאוהבי מלוח-מתוק, אף הוא ב-49 שקל. בגזרת השתייה, כיאה לבר, התפריט מציע מגוון יינות, קוקטיילים ומשקאות אלכוהוליים נוספים.
בשורה התחתונה, זול זה לא אבל על שם ואווירה משלמים.
שעות פעילות: כל ימות השבוע 19:30-02:30.




הכותבת הייתה אורחת Meli Melo.