מלון דיויד אינטרקונטיננטל יארח את פסטיבל "Taste of Michelin"

השף יורם ניצן ממסעדת nomi ייארח את השף סטפן פרואה דה וו ממסעדת Le Fantin Latour שבגרנובל, צרפת, המדורגת במדריך מישלן היוקרתי

stefan le Fantin Latour. יחצ

מסעדת nomi של השף יורם ניצן, הממוקמת במלון דיויד אינטרקונטיננטל תל אביב, תארח את השף סטפן פרואה דה וו ממסעדת Le Fantin Latour שבגרנובל, צרפת, המדורגת במדריך מישלן. זאת, במסגרת פסטיבל "Taste of Michelin" שנערך זו השנה השלישית.

הפסטיבל, שיתקיים בתאריכים 18-21 בפברואר, יציג חומרי גלם עונתיים משובחים, בערב של קולינריה בהשראת הרי האלפים. האורחים ייהנו מתפריט שהורכב ממנות המושפעות מהקולינריה האירופאית. במהלך הערב ניצן ודה וו יגישו לאורחים ארוחה בת חמש מנות, הכוללת: קונסמה ים אושי ג'ירו עם עשבים ארומטיים, פטריות אינוקי וטפיוקה, כבד אווז צלוי על הפלנצ'ה, קרם גזר ותבלינים עם קציפת תפוזים והל, טלה צלעות בעישון אורנים עם ירקות צלויים על קליפת עץ מהאלפים, תותי שדה בקרם יסמין ועוד. המנות יוגשו לצד מבחר של יינות מקומיים מיקב עמק יזרעאל.

מי שירצו ליהנות מהתפריט העשיר ישלמו 380 שקל לאדם, או 420 שקל לתפריט הכולל טעימות יין.

כמיטב המסורת, גם השנה יוגש תפריט "After Taste of Michelin" בשבוע שאחרי הפסטיבל.