נמשכת המתיחות בין הנהלת ארקיע לעובדים. עובדי החברה יפגינו ביום רביעי הקרוב מול ביתו של היו”ר, אבי חורמרו.
במכתב ששיגר הוועד ועליו חתומה עליזה בלאיש יו”ר ועד עובדי ארקיע, נקראים אלו להגיע ביום רביעי ה-27 ביולי בשעה 07:00 בבוקר, להפגין מול ביתו של חורמרו. “ניסינו בכל דרך להימנע ממאבק אך לצערנו הבעלים וההנהלה הגיבו באדישות וחוסר איכפתיות”, מציינים במכתב.
עוד מציינים במכתב מטעם ועד עובדי ארקיע שהגיע לפספורטניוז כי: “אנחנו נמצאים במצב הכי קשה שהכרנו עד היום. לצערנו, בעלי החברה מנצלים את משבר הקורונה ומובילים את ארקיע ואותנו העובדים אל פי תהום. הם לא רוצים להפעיל את החברה וגורמים לארקיע לגווע. ארקיע בשבילנו העובדים היא כמו בית, כמו משפחה. השקענו בארקיע את מיטב שנותינו והקרבנו את חיינו למען ארקיע. ניסינו בכל דרך להימנע ממאבק אך לצערנו הבעלים וההנהלה הגיבו באדישות וחוסר איכפתיות. לכן אין לנו כל ברירה, אנחנו חייבים לפעול למען הצלת ארקיע, חייבים להילחם כדי להציל את מקום העבודה שלנו. על כולנו לשלב ידיים ולהירתם למאבק ועל כל אחד מאיתנו לתרום מעצמו כדי להציל את ארקיע. אנחנו חייבים שכל עובדי ארקיע יגיעו להפגנה,” מציינים בוועד עובדי ארקיע, שמסיימים את המכתב בקריאה לעובדים: “אם נשלב ידיים ונפעל כמשפחה מלוכדת ואם כל אחד מאיתנו יתרום מעצמו נוכל להצליח.”
כפי שפורסם ביום שישי בפספורטניוז, יו”ר ועד עובדי ארקיע, יצאה נגד הנהלת החברה ואמרה בין היתר כי: “מועצת העובדים החליטה יחד עם ההסתדרות לצאת למאבק חסר תקדים נגד הבעלים. ניסינו את כל האפשרויות, אבל הם לא מתכוונים לפתוח את החברה. אי אפשר לשים 540 משפחות על כף המאזניים”.
בארקיע, דחו את דברי בלאיש וטענו בתגובה, כי היא”אינה מבינה את ההשלכות ההרסניות של משבר הקורונה”.
3 מחשבות על “עובדי ארקיע יקיימו הפגנה מול ביתו של היו”ר: “ניסינו בכל דרך להימנע ממאבק””
לא מבין. העובדים רוצים להכריח את הבעלים להפסיד כסף?
לא רק מול הבית של היו”ר .
להמשיך מול כל עסק של משפחת נקש
להשבית להם את הפעילות של הנמל הימי של אילת,לא הגיוני שהוא מרוויח באישור ההסתדרות בזמן שארקיע מושבתת