אא

שף השנה של "גו-מיו" הינו שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד"

השף דוד ביטון, זכה בתואר ממותג המסעדות הבינלאומי אשר השיק את מדריך המסעדות הישראלי ל-2020. בנוסף, המסעדה אשר במלון המלך דוד בירושלים, זכתה בציון הגבוה ביותר מבין המסעדות שדורגו

מסעדת לה רג'אנס במלון "המלך דוד" ירושלים. צילום: רמי ארנולד|מלון המלך דוד ירושלים. צילום: יורם אשהיים|1.	סרז' סלם מסעדת לה רג'אנס במלון "המלך דוד" ירושלים. צילום: רמי ארנולד|מלון המלך דוד ירושלים. צילום: יורם אשהיים|1. סרז' סלם
  "גו-מיו" (Gault&Millau), מותג המסעדות הבינלאומי הנחשב, המסקר ומדרג את הסצנה הקולינרית המקומית, השיק השבוע את מדריך המסעדות הישראלי לשנת 2020 בארבע שפות - עברית, אנגלית, צרפתית ורוסית. מסעדת לה רג'אנס במלון "המלך דוד" ירושלים. צילום: רמי ארנולד  

דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון "המלך דוד" ירושלים זכה בתואר שף השנה וגם המסעדה שתחת אמתחתו זכתה בציון הגבוה ביותר מבין המסעדות בישראל שדורגו במדריך השנה וקיבלה ציון של 16 נקודות (מתוך 20). רק 3 מסעדות בישראל זכו בציון 16 מתוך 20: מסעדת La Regence, מסעדת OCD ומסעדת אלנה.

במשך 14 חודשים, שנים עשר מבקרים אנונימיים של המדריך סרקו את הארץ מצפון ועד דרום, דגמו מאות מסעדות ובתי אוכל, לעתים חוזרים לכל מסעדה אף פעמיים או שלוש בכדי להגיע לתוצאות המדויקות ביותר. "גו-מיו'" מעניק למסעדות אותן הוא מדרג ציון הנע בין 10-20 נקודות ובין 1-4 מצנפות לטובות שביניהן. כמיטב המסורת, גם לדירוג הסצנה הישראלית נבנה צוות של מבקרי מסעדות שהוכשר על ידי הצוות המקצועי של "גו-מיו" ועושה שימוש בכלים ייחודיים לבדיקה - תו התקן של המותג העולמי זה למעלה מ-40 שנים. בהתאם לחוקים המחמירים של "גו-מיו", המבקרים הינם אנונימיים לחלוטין וארוחתם ממומנת במלואה על ידי המותג.

ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ומסעדת La Regence יחד עם חיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות במלונות דן קיבלו את הפרסים המכובדים מידיו של סרז' סלם, נשיא "גו-מיו" ישראל.

סרז' סלם, נשיא "גו-מיו" ישראל, דוד ביטון, שף מלון "המלך דוד" ירושלים ומסעדת La Regence וחיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות במלונות דן. צילום: סיון פרג'   המסעדה מציעה חוויה קולינרית ישראלית, עכשווית, כשרה משובחת ומפתיעה. חומרי גלם משובחים, שיטות חדשניות וביצוע מדויק הפונה גם לקהל הבינלאומי. השף דוד ביטון מציע משחק של טעמים, מרקמים, טמפרטורות, צבעים, צורות וניחוחות, המעוררים את כל החושים במנות המגוונות בתפריט. בנוסף, כל חומרי הטעם המשמשים לתיבול מיוצרים במסעדה: אבקות מירקות, תמציות של עלים ושל פרחים, שמנים מעושנים ועוד. מנות ממסעדת לה רג'אנס במלון "המלך דוד" ירושלים. צילום: יורם אשהיים   מנות ממסעדת לה רג'אנס במלון "המלך דוד" ירושלים. צילום: יורם אשהיים   מנות ממסעדת לה רג'אנס במלון "המלך דוד" ירושלים. צילום: יורם אשהיים  

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מלונאותמבזקים

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: