אא

בריסל איירליינס- גורמה במחלקת עסקים

בחברה משתפים פעולה עם שפים עטורי כוכבי מישלן להכנת תפריט נוסעי מחלקת העסקים בטיסות ארוכות טווח, כאשר בכל 6 חודשים מתחלף השף

ארוחת שף. צילום: יח"צ ארוחת שף. צילום: יח"צ
בטיסות בריסל אירליינס הבין יבשתיות לארה"ב, קנדה ואפריקה מתחלף כל 6 חודשים התפריט, עליו אחראי בכל פעם שף מישלן אחר המגיע מאזור שונה בבלגיה. החל מראשית יוני יתקיים שיתוף הפעולה עם השף דמיטרי מאריט, מהמסעדה הבלגית 'לה מייזון מאריט'- כשהמטרה היא להגיש לנוסעים תפריט המביא לידי ביטוי את יכולות המסעדה שלו בגובה 30 אלף רגל. מהחברה נמסר כי מאריט פיתח 6 תפריטים שונים ואף בחר בירות ממבשלת Belgo Sapines להגשה בצד המנות.  

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: תעופה

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: