אא

שוק אוכל חדש בגליל העליון

"אגמון מרקט", שוק אוכל ענק בגליל העליון יכלול עשרות מסעדות ודוכני מזון ויפעל כחלק ממתחם התיירות "גליליון" בסמוך לאגמון החולה.חיים אוחיון, מבעלי קבוצת "ד.ק.ל אחר" שהקימה את "אגמון מרקט": "המטרה היא להפוך למוקד התיירות המוביל בגליל"

צילום: רותם גולן||צילום: רותם גולן|צילום: רותם גולן צילום: רותם גולן||צילום: רותם גולן|צילום: רותם גולן
בימים אלו מושק השלב הראשון ב"אגמון מרקט" – שוק אוכל ענק המשתרע על שטח של 4,000 מ"ר בגליל העליון, כחלק ממתחם התיירות "גליליון" בסמוך לאגמון החולה. מדובר בשוק הקולינאריה הראשון מסוגו באזור הצפון, אשר יכלול מגוון רחב של מסעדות ודוכני מזון. "אגמון מרקט" הוקם בהיקף השקעה של כ-40 מיליון שקלים. הוא יהיה פתוח 7 ימים בשבוע, מהשעה 9:00 בבוקר ועד לשעה 21:00 בערב.  צילום: רותם גולן חיים אוחיון, מבעלי קבוצת "ד.ק.ל אחר" שהקימה את "אגמון מרקט", ציין: "פתיחת 'אגמון מרקט' נובעת מהרצון לענות הן על צרכי תושבי האזור והן על צרכי שלושת מיליוני המטיילים הפוקדים את הגליל העליון מדי שנה, כשחצי מיליון מתוכם מגיעים לאגמון החולה הצמוד. בעוד באזור המרכז נפתחו לא מעט שווקי אוכל בשנים האחרונות, תושבי הצפון והמטיילים הרבים באזור לא זכו עד כה ליהנות מהחוויה הזו, שמרכזת במקום אחד היצע קולינארי כל-כך מגוון ומספקת תעסוקה לתושבים רבים. מעבר לנוף הגלילי עוצר-הנשימה, הייחוד של 'אגמון מרקט', לעומת אחיו מהמרכז הוא החיבור הטבעי לחומרי הגלם המקומיים והאיכותיים, כדוגמת גבינות, יינות, תבלינים, שמנים, דבש ומאפים. המטרה היא להפוך למוקד התיירות המוביל בגליל, אליו יגיעו מדי יום תושבי האזור וקהל מכל רחבי הארץ- מטיילים, נופשים, חובבי קולינאריה ו'פודיז'. חשוב לזכור כי הגליל מושך אליו תיירים בכל חודשי השנה, ואנו צופים כי 'אגמון מרקט' יהפוך עבורם למוקד עלייה לרגל". בין העסקים הפתוחים להרצה לקהל הרחב:  צילום: רותם גולן וונדרלנד: פטיסרי צרפתי של הקונדיטורית הצעירה והמוכשרת אושרת סולימני, המציע שלל קינוחים בהשראת "עליסה מארץ הפלאות" עם מגוון יצירתי, צבעוני ויוצא דופן מעולם קסום של פנטזיות מתוקות. פיקניקים: חנות המציעה מגוון סלי פיקניק חמים וקרים, בשריים וחלביים, ארוזים בצידנית רכה או במארז מהודר, עם כל מה שצריך כדי לצאת לטבע וליהנות מחוויה מיוחדת, בריאה וטעימה. מתאימים במיוחד לזוגות שרוצים לקפוץ לפיקניק רומנטי באגמון החולה הסמוך, או למשפחות שרוצות לאכול ביחד ארוחה בחיק הטבע. בסטה ירושלמית של השף אביב משה: שף אביב משה חוזר למטעמים של בית ילדותו בירושלים עם קונספט קולינארי המחבר בין ניחוחות המטבח הירושלמי לבין אחד המאכלים הכי אהובים על הישראליים - הפיתה. לה שקשוק: דוכן השקשוקות הראשון בעולם! מגיש מגוון מנות שקשוקה במגוון סגנונות וטעמים מיוחדים, עם תוספות יצירתיות, בצלחת או בלחם פרנה מרוקאי. בת הרים – גבינות של טעם: חנות גבינות של מחלבת "בת הרים" ממלכיה. מגוון גבינות המיוצרות בתהליכים מסורתיים ומחומרים טבעיים: קשות וחצי קשות, מיושנות ובשלות, גבינות עובש, גבינות רכות ויוגורטים.    

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: בארץמבזקים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: