אא

"מקום בלב" מסעדה לאניני טעם

המסעדה הממוקמת ברעננה צירפה את השף שלומי אלפסי שינהל את המסעדה ופתחה את חנות הלחמים 'ארגז הלחם'.

Shutterstock Shutterstock

בלב העיר רעננה, במקום בו ריח הפרדסים נושק לגני הבתים שעדיין לא נבנו לגבהים, יזם והקים  חיים שסטל, חקלאי וגנן  שאוהב בישול, את מסעדת הבוטיק "מקום בלב".בימים אלה השיקו בעלי המקום את חנות הלחמים בשטח המסעדה "ארגז הלחם", ובמקביל הציגו את השף החדש שלומי אלפסי,שינהל את  המסעדה.



שלומי בן ה-28 סיים את לימודיו בהצטיינות ב"קורדון בלו" בפריז,שם גם ניהל משך ארבע שנים את המסעדה המפורסמת "לה סר",עד חזרתו לירושלים עיר הולדתו ולמסעדת 1868 הירושלמית. מהיום יוכלו סועדי המקום שיישבו בתוך הגן הבוטאני המרהיב להנות מיצירות תפריט השף המשודרגות, כגון: טרטר אווז, קונפי עם ריבת תותים ולחם שיפון,פילה דניס על ירקות פריכים בחמאה ויין לבן,פילה בקר בזיגוג דבש וציפורן,קדאיף עם מוס מסקרפונה ותאנים. כל המנות מוגשות עם לחמים ומטבלים תוצרת "מקום בלב" ויינות בוטיק מיקב "בן חיים".



 

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: בארץ

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: