אא

מינויים חדשים במלון 'דניאל' ים המלח

המלון ביצע מספר שינויים בצוות הסמנכ"לים הבכיר של המלון: יעקב אטיאס מונה לתפקיד סמנכ"ל המלון ואחראי על מזון ומשקאות, קייס חג' יחיא, מנהל מזון ומשקאות תפעולי, עדנה ברזילי, מנהלת יחסי ציבור וקשרי אורחים ועופר אביסרור, מנהל אגף משאבי אנוש וביטחון.

דניאל פלד צילום יח"צ דניאל פלד צילום יח"צ
מלון דניאל ים המלח, השייך לקבוצת מלונות טמרס הכוללת את מלונות דניאל ושיזן הרצליה, ביצע מספר שינויים בצוות הסמנכ"לים הבכיר.

לתפקיד סמנכ"ל המלון ואחראי על מזון ומשקאות מונה יעקב אטיאס , אשר היה בעבר סמנכ"ל מזון ומשקאות ברשת מלונות 'קיסר' וב' ישרוטל' ים המלח. אטיאס בוגר 'תדמור' ומכללת עמק הירדן.

לתפקיד מנהל מזון ומשקאות תפעולי, מונה קייס חג' יחיא , אשר בין תפקידיו בעבר סגן מנהל אגף מזון ומשקאות במלון 'הרודס' אילת ומנהל מזון ומשקאות במלון 'קראון פלאזה' ים המלח. קייס בוגר מינהל מלונאי בכיר בטכניון במסגרת לימודי החוץ, עם התמחות בניהול מזון ומסעדנות. עוד בהשכלתו, קידום מכירות, מחשבים ותקשורת.

לתפקיד מנהלת יחסי ציבור וקשרי אורחים מונתה עדנה ברזילי , אשר בין תפקידיה בעבר היתה אשת יחסי הציבור של מלון 'מוריה פלאזה' בים המלח. עדנה בוגרת מינהל מלונאי בכיר בטכניון במסגרת לימודי החוץ.

במינויה החדש החליפה ברזילי את עופר אביסרור , אשר התמנה לתפקיד מנהל אגף משאבי אנוש וביטחון במלון. בתפקידו הקודם, היה עופר קב"ט ראשי ומנהל קשרי אורחים במלון.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מנהלים בתנועה

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: