קולינריה ואומנות במלון דיויד אינטרקונטיננטל

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב telegram
שיתוף ב twitter
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב linkedin

דיויד כהן מנכ"ל מלון דיויד אינטרקונטיננטל השיק ביום ראשון האחרון שיתוף פעולה חדש בין מסעדת אוברג'ין שבמלון דיויד אינטרקונטיננטל לבין תערוכת הצילום הייחודית Colorfood של הצלם דן לב והמפיקה עילית אנגל. 

התערוכה והארוחה ייערכו במהלך השבוע הקרוב, במסעדת אוברג'ין שבמלון.

אלון הירטנשטיין שף מסעדת אוברג'ין שבמלון, יצר ארוחת ערב בת חמש מנות, כאשר כל מנה תוגש בצבע אחר, בהשראת התערוכה של דן לב, המציגה יצירות מרתקות של שמונה שפים.

לקוקטייל הפתיחה הגיעו לכבד בנוכחותם: בעלי המלון ג'ודית והנרי טייק, האלוף במיל' דורון אלמוג, עו"ד שמוליק זיסמן, סמנכ"ל המלון ערן הנדלר וסמנכל"ית השיווק טלי גינוט.

צילם: פאביאן קולדרוף

 

שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב telegram
שיתוף ב linkedin

השאירו תגובה לפוסט

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.

אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אשר מפר את תנאי השימוש לרבות דברי הסתה, דיבה וסגנון החורג מהטעם הטוב.

רוצים לדעת כל מה שחם בתיירות ותעופה?

הצטרפו לניוזלטר ותקבלו את החדשות והעדכונים של עולם התיירות והתעופה לתיבת המייל

פרסומים נוספים מאותה קטגוריה

התיירות חוזרת!

הרשמו למבזקי פספורטניוז וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם.