עומסים כבדים סביב הכנרת: המשטרה מכווינה תנועה ומזהירה מהיסחפות באגם
עומסי תנועה נרשמים בשעות האחרונות סביב אגם הכנרת ובכבישים המובילים אליו, בעקבות כמות מבקרים גבוהה. המשטרה מבקשת להימנע מהגעה לאזור בכלי רכב ולהשתמש בדרכים חלופיות

הכנרת מלאה - לא רק במים: עומסי תנועה כבדים סביב האגם.
המשטרה מדווחת על עומסי תנועה חריגים בכבישי סובב כנרת ובצירים המרכזיים המובילים לאגם - כבישים 92, 90 ו-87 - עקב ריבוי מטיילים במהלך חול המועד.
כוחות משטרה, לוחמי מג"ב ואנשי אגף התנועה פרוסים באזור ומבצעים הכוונות תנועה. בנוסף, שוטרי השיטור הימי נמצאים בכוננות באגם הכנרת במטרה לתת מענה מהיר לכל אירוע בתחום הימי.
המשטרה חוזרת ומזהירה מפני כניסה מסוכנת למי הכנרת ללא אמצעי בטיחות מתאימים. בין היתר, נדרשת הצטיידות בחגורות הצלה בעת כניסה לכלי שייט או אבוב, שמירה על קשר עם אדם מחוץ למים, ושמירה על כללי בטיחות בסיסיים בעת שייט או שחייה.
המשטרה מבהירה כי שוטרים הנמצאים במקום מבצעים הכוונת תנועה בהתאם. ציבור הנהגים מתבקש להתאזר בסבלנות ולנסוע בדרכים חלופיות.
הנחיות הזהירות כוללות עדכון איש קשר "מחוץ למים" - לדיווח בעת הצורך; שייט או שחייה עם שותפים תוך הצטיידות באמצעי תקשורת למקרה חירום; והצטיידות בחגורת הצלה.
במקרה של היסחפות ללב האגם על גבי כלי שייט או ציפה, אין לנסות לרדת ממנו ולשחות. בעת סכנת חיים, יש להתקשר מיידית למוקד 100 - מוקד החירום של משטרת ישראל.