קולינריה
כל מה שחם בקולינריה - בארץ ובעולם והמלצות על המקומות השווים ביותר לאכול בהם
קולינריה
מסעדות השף מורידות את העניבה ומתחפשות לשיפודיות
מסעדות השף לוקחות רגע מהחולצה המחויטת והעניבה ומתחפשות למסעדות אחרות, משיפודיות עממיות, דרך מזללות מקסיקניות ועד מסעדות יפניות. פורים שמח, מבדח ובעיקר טעים
מסינבון ועד לוטוס וריבת פטל: אוזני ההמן שעושות כבוד לפורים
פרג כבר מזמן לא השליט של פורים וכל שנה מצטרפים עוד ועוד טעמים מפתיעים ואפילו מלוחים לאותו מאפה פורים. מעניין מה המן היה אומר על כל הסיפור. קבלו את דירוג אוזני ההמן לפורים
ביסטרו חדש ברוטשילד: טעמים מקומיים שיעשו לכם חשק לחזור
דווקא בצומת הכי סואן, ממוקמת מסעדת אדמתי שמביאה לתל אביב חווית קולינריה אחרת שלא הכרתם, שקטה, לא טרנדית ומאד טעימה. יש מצב שהתאהבנו
עם יצירתיות, קו קולינרי חדשני וסטייל נשי: כך הן שולטות על המטבח
הן לא רק שפיות, הן שוברות את התבניות הקולינריות, מביאות רעיונות חדשניים ומצליחות ליצור קווים קולינריים שמעט גברים במקצוע חושבים עליהם. שלוש שפיות מעוררות השראה ששוברות את הגבולות ומובילות את העולם הקולינרי בדרך חדשה.
כובשות את כל הפסגות: כוכבת המתכונים שמגיעה לצלחת ופסטיבל נשים יוצרות קולינריה בשרונה מרקט
בשרונה מרקט יחגגו את יום האישה עם שפע של אירועי קולינריה ויצירות של נשים מדהימות, במרלן יארחו אושיית אוכל מפתיעה, בר היין הלנה משיק חודש אירוח של שפיות מובילות ולדומינו'ס פיצה יש מה להגיד לכל הנשים
פופ אפ איטליה הקטנה במרכז תל אביב
בימי שלישי וחמישי עד סוף חודש מרץ, האטריום של מלון בקסטייג' יהפוך ל-Trattoria del Teatro – שילוב רומנטי של טרטוריה ובר יין בהובלת השף אסף שטרן, בהשראת ברי היין האיטלקיים ותרבות הצ'יקטי והאפריטיבו
700 יינות, 50 שופטים ומדליות יוקרתיות: אלה היינות המצטיינים של 2025
מאות יינות נבחנו בתחרות היוקרתית של "איש הענבים"; טלי סנדובסקי קיבלה פרס מפעל חיים על תרומתה לענף
עתידות: פופ אפ שכולו בזוקה עומד להיפתח
הקונדיטורית הצבעונית, אור שפיץ, משתפת פעולה עם המותג "בזוקה" וקפה גרג, לתפריט ורוד ומושחת של קינוחים משמחים במיוחד
היום זה קורה: אוכל, יין ואופנה - בראנץ' שישי נשי בתל אביב
מיטב השפיות, נשות היין ומעצבות האופנה, מתאגדות לכדי שישי בראנץ' נשי ומלא סטייל
שילוב מושלם של קולינריה ואמנות: הכירו את "נוילנד" - הרבה יותר מבית קפה
בלב פרדס חנה נפתח לאחרונה "נוילנד" - בית קפה חדש עם חזון ייחודי שמשלב קולינריה איכותית, אמנות ואווירה ביתית. יצאנו לבדוק, וניכר שמצאנו בית חדש לחובבי האסתטיקה והאוכל
״הרבה מעבר למיזם קולינרי״: ״פברואר ספיישל ברשת מלונות פתאל - שוויון לכולם ומנות מנצחות
הרשת תגיש לאורחיה בכל מסעדות בתי המלון, מנות שיצרו עובדי המטבחים החיים עם מוגבלות. מנכ"לית רשת מלונות פתאל, אביה מגן: "מדובר בהרבה מעבר למיזם קולינרי, זהו ביטוי לערכים המלווים את הרשת מאז הקמתה"
מסעדת הדרקון היוקרתית ברוטשילד שמגישה רול סושי עם כבד אווז
טרנד האסיאתיות הוא לא רק ראמן וגיוזות במסעדות רחוב אלא גם מסעדות מפוארות שמביאות את המטבח האסיאתי עם כל השואו שלו. כזו היא מסעדת ZO החדשה של המסעדן יקי כביר. הלכנו לבדוק.
מסמאש בורגר אמריקאי ועד פולנטה איטלקית, המסעדה המוכרת שמגישה תפריט שכולו ב-30 שקלים
סצנת המסעדות לא מפסיקה להתחדש: ארוחה שמוקדשת כולה לביטלס, בר קוקטיילים מחתרתי בירושלים, ערב אלכוהול יפני בפתח תקווה וכמובן המסעדה שמגישה תפריט ב-30 שקלים. כנסו לגלות
"אם לא המלחמה, היינו בתור הזהב של המסעדנות הישראלית": האזינו לפודקאסט של Passportnews
אוסנת גואטה, כתבת הקולינריה של פספורטניוז, מגיעה לפודקאסט ומספרת על השינוי הדרמטי שעבר ענף המסעדנות בזמן המלחמה, על הלקוח הישראלי ועל המשך הצלחת השפים כחול-לבן בעולם
מהמטבח הים-תיכוני ועד המאפים המושלמים: היכן אוכלים באשדוד?
אשדוד ידועה בדגים המעולים שלה אבל היא הרבה יותר מזה, יש בה פטיסרי מעולה, אוכל גיאורגי, מאפיות נהדרות, פריקסה מושלם ואפילו פיצה איטלקית שתשלח אתכם לנאפולי עם קפה משובח
רומנטיקה בצלחת | כל המקומות לחגוג בהם וולנטיין
אם בסיור רומנטי ברחובות תל אביב, במסעדה מפוארת ובקבוק יין או בבראנץ זוגי מול הים. המדריך השלם לוולנטיינס
רק שעת טיסה מתל אביב: מסעדת המישלן שביקור בה הוא חוויה בלתי נשכחת
בקומה השביעית של ריזורט היוקרה בקפריסין שוכנת לה מסעדה ייחודית שכל חודש מארחת שפים בעלי כוכב מישלן לארוחה מעוררת חושים וטעמים. לכם רק נותר לתפוס טיסה קצרה ממש וליהנות
המסעדה הישראלית החדשה שכבשה את לונדון
בזמן שאייל שני ואסף גרניט כובשים את אירופה, השף רן שמואלי פתח בשקט את קלארו בלונדון שמביאה משהו קצת צבע לבירה האנגלית ומצליחה לשלב יוקרתיות מקומית עם אירוח ישראלי
מהים לצלחת. המוסד התל אביבי שחוגג 30 שנה ומציע מנות ב- 30 שקלים
מסעדת שצ'ופק מצליחה לחגוג 30 שנה של פעילות ופרלמנט לקוחות, להישאר פופולארית ואפילו להציע תפריט שכולו מנות ב-30 שקלים
לכבוד יום הפיצה- המקומות שחוגגים את המשולש הכי בסטייל
עם גבינות נמסות או אפילו טבעוני, עם מלא חריף ותוספת נאצ'וס, עם בצק דק וקראנצ'י או עבה ומנחם, באורך של מטר או רק משולש. יום הפיצה הוא תירוץ מעולה לשבת על מגש שלם בלי שום מצפון
קפה ולפטופ בבוקר, ביס בצהריים ויין בערב. המקום החדש של תל אביב
עוד בר יין נפתח בתל אביב אבל הפעם, בר היין "סורסטו" בא להציע לכם שתגיעו אליו בבוקר ותצאו בלילה
פספורטTV: רעידות אדמה באי השכן, יעד אירופאי חדש לסאן דור, אטרקציה חדשה בת״א ועוד: 150 שניות על השבוע שחלף בתיירות
ת״א מתחדשת בפרויקט תאורה מרהיב, הטרנד הקולינרי החם של החורף, היעד החדש לעונה הקרובה בטיסה ישירה ומה מחכה לכם בתוכנית הסיכום השבועית החדשה של פספורטניוז? צפו בסיכום השבועי בשתי דקות וחצי
מבלי לצאת מהפוך: משלוחי מרקים ופינוקים עד המיטה
אין כמו חורף כדי להיכנס מתחת לפוך ולראות טלוויזיה עם משלוח מרק מחמם. מצאנו לכם 6 מקומות שישלחו לכם מרק מנחם עד למיטה, או לפחות עד הדלת
החומוס שהגיע מסמטאות עכו למרכז תל אביב
בלי ביצה או פטרוזיליה, בלי שואו ועם הרבה נשמה, החומוס של אבי הוא מפעל חיים ומופע של איש אחד שיודע לעשות חומוס מופלא, נטול פוזה וגדוש בטעם.
גן עדן לחובבי מתוק: פסטיבל שוקולד ותותים מושחת
מקס ברנר לא מוותרים על הפסטיבל השנתי שמאחד בין שני הדברים הכי טעימים- תותים ושוקולד, ועל הדרך מוסיף גם קצפות ומיני מתוקים
בשורה קולינרית חדשה בלב הגליל: בר היין '26.8' נפתח להרצה במלון כנען
הבר החדש של השף עמוס חיון מציע תפריט עונתי המבוסס על תוצרת הגליל והגולן, לצד יינות בוטיק מקומיים. ממרק ארטישוק ירושלמי ועד טורטליני גבינת תום, מה עוד בתפריט ההרצה?
לגזור ולשמור- 5 ראמנים מומלצים בתל אביב
גם בלי שהחורף יגיע, הראמן מצטייר כמנה של 2025 וכל יום שומעים על מקום חדש שמגיש את אותו מרק יפני עשיר וטעים. אספנו לכם את חמשת מרקי הראמן שאנחנו הכי אוהבים בתל אביב
פסטיבל האוכל המיוחד בבני ברק
אם לרגע חשבתי שאתם מכירים הכל אז כזו חגיגה לא יצא לכם לחוות, 7 סוגי חמין מפולני ועד טריפוליטאי, קיגל ירושלמי לצד קישקע והכל קורה בבני ברק עד השעות הקטנות של הלילה
נפתח לקהל הרחב לראשונה: ארוחת ערב שישי המפורסמת של דן אכדיה ריזורט הרצליה והמחיר?
ארוחת ערב שישי המפורסמת של דן אכדיה ריזורט בהרצליה בהובלתו של השף גולן ישראלי, מוצעת לראשונה לקהל הרחב, ומציעה חוויה קולינרית על רקע חוף הים הקסום, עם מנות יוקרה
המסעדה שמארחת שפים מוכרים, ההמבורגר הסודי שקם לתחייה וארוחת הבוקר המחודשת של מלון היוקרה
חדשות הקולינריה מעולם לא היו טעימות כל כך, מחגיגות השנה הסינית, דרך ארוחת בוקר מפנקת מול הבריכה, ועד מעבדה של קוקטיילים. כל מה שטעים קורה אצלנו