תל אביב 23°c
ניו יורק 26°c
לונדון 18°c
פריז 21°c
ברלין 20°c
אתונה 22°c
לרנקה 23°c
דווחו לנו
אא

מסעדת הבשרים האייקונית התל אביבית נכנסת לקופסת המשלוחים וזה הרבה יותר טוב ממה שחשבתם

מוסד הבשר הוותיק, מקום של בשר, אמנם לא עושה משלוחי סטייקים אבל זו הזדמנות מושלמת ליהנות מההמבורגרים הבשרניים והאיכותיים שלו בלי לזוז מהספה

מקום של בשר צילום : גיא אשכנזי מקום של בשר צילום : גיא אשכנזי

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

יש מסעדות שהן הרבה מעבר לאוכל, הן מוסד קולינרי. מאז 2007, מסעדת בשרים 'מקום של בשר' הממוקמת במבנה העתיק והיפהפה בכניסה לנווה צדק, היא מוקד עלייה לרגל למי שרוצה בשר עם יראת כבוד. עם השנים המותג התרחב להוד השרון (2019) וממש לאחרונה לקריית אונו (2025), אבל הסטנדרט נשאר זהה: יישון מוקפד, נתחים מהטופ וחוויית אירוח אלגנטית שמרגישה כמו חו"ל.

עכשיו, מסעדת 'מקום של בשר' עושה את המעבר מהשולחן המעונב עם המפה הלבנה, ישירות לקופסת המשלוחים אצלכם בבית. הדגש בתפריט המשלוחים הוא מהודק ומדויק - המבורגרים, כשהמטרה ברורה - להביא את רמת הדיוק של המסעדה בביס שנועד לעשות נעים בבטן.

כל הסטייל של המסעדה במשלוח אחד

חוויית האכילה של "מקום של בשר" מתחילה עוד לפני הביס הראשון בבשר, עם ראשונות קלאסיות ששומרות על רמה גבוהה גם בגרסת המשלוח: סלט עגבניות עם גבינת המאירי: התפרצות של רעננות עם עגבניות איכותיות וגבינת המאירי משובחת שמאזנת הכל בתיבול מדויק (66 ש"ח). סלט קיסר - לבבות חסה פריכים ברוטב עשיר ופרמזן בנדיבות, בדיוק כמו שקיסר צריך להיות. טבעות בצל בעבודת יד, תשכחו מהגרסה התעשייתית, כאן מדובר בטבעות שנעשות במקום - שמנמנות, גדולות ובציפוי פריך וכיפי במיוחד (30 ש"ח).

המבורגר כמהין מקום של בשר צילום : גיא אשכנזיהמבורגר כמהין מקום של בשר צילום : גיא אשכנזי

לא "עוד המבורגר" – סטייק בתוך לחמנייה

הסוד של "מקום של בשר" תמיד היה בבשר, וגם במשלוחים הם לא מעגלים פינות. אמנם לא תוכלו לקבל סטייקים למינהם במשלוח אבל כן תמצאו נקניקיית מרגז ג׳וסית וההמבורגר שלהם הוא לא סתם קציצה, הוא תערובת פרימיום של הנתחים הכי נחשקים: אנטריקוט, סינטה ופילה. טעמנו המבורגר בקר (200 גרם) שהגיע כקציצה עסיסית במידה הנכונה לצד צ׳יפס פריך (89 ש"ח) והמבורגר כמהין (250 גרם): שהוא חגיגה מושחתת של בשר משובח עם מיונז כמהין ארומטי, חסה, וצ'יפס בטטה פריך מעל שנותן קראנץ' מתקתק ומפתיע. מגיע עם תוספת לבחירה (120 ש"ח). שני ההמבורגרים מספקים את החוויה כולה, ביס מלא מיצים, כזה שמלכלך את הידיים ואת הסנטר ועושה שמח בבטן ועל הנשמה.

והשוס של התוספות? אם אתם רוצים ללכת עד הסוף, אל תוותרו על הגראטן המושחת. הוא מגיע לוהט, מלא בגבינות ושמנת, ומהווה את השותף המושלם ליד ההמבורגר (30 ש"ח).

אחרי כל הבשר הזה, חייבים משהו שינחית אותנו ברכות. לקינוח, לקחנו את "עוגת שחר" - עוגת ביסקוויטים של בית, נוסטלגית, מלטפת וכזאת שפשוט אי אפשר להפסיק ליישר (43 ש"ח).

מדד הסרוויס:

  • השוס: תערובת האנטריקוט-סינטה-פילה בלחמנייה אחת.

  • חובה להזמין: את טבעות הבצל והגראטן.

  • לקינוח: עוגת הביסקוויטים שתסגור לכם את הפינה המתוקה.

  • סכום סופי למשלוח: ₪378 זה אולי נראה כמו סכום מכובד, אבל מדובר במשלוח משביע וגדול של שני המבורגרים מבשרים איכותיים במשקל כולל 450 גרם, 2 מנות צ׳יפס, פלוס 3 מנות ראשונות וקינוח. אנחנו חלקנו את זה בין 3 אנשים.

בשורה התחתונה: היינו מאד שמחים אם המסעדה הייתה מציעה עוד מנות כגון השניצל המעולה שלה אבל משלוח מ"מקום של בשר" הוא הפתרון המושלם לרגעים שבהם אתם לא מוכנים להתפשר על איכות הבשר שלכם, אבל הכי רוצים לאכול מול הטלוויזיה. זו היכולת לקבל סטנדרט של מוסד וותיק בתוך קופסה אחת.
מקום של בשר. שבזי 64 תל אביב.

הכתבה עניינה אותך?

כן
לא
יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריהמשלוחים

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: