אא

חמישה דברים ששווה לטעום

אם אתם מבקרים באזור הגולן תגלו שלא חסרות שם אפשרויות קולינריות, ממסעדות ועד בתי קפה ויקבים. אספנו לכם חמש המלצות לטעימות ממש טעימות.

צילום: shutterstock|פרהדיר צילום_אפרת_גת|פרהדיר_צילום_אפרת_גת||דה קרינה_עדי פרץ ||צילום: גיליס|Processed with VSCO with c1 preset| צילום: shutterstock|פרהדיר צילום_אפרת_גת|פרהדיר_צילום_אפרת_גת||דה קרינה_עדי פרץ ||צילום: גיליס|Processed with VSCO with c1 preset|
גיליס - בית מדרש לבשר, במושב נוב שבדרום הגולן. מבטיחה לכם שתשמחו להכיר את יוסי ורינת, ראובן וגילת שחיים את העסק מגידול הבקר ועד ייצור בשר ושיווקו. בחווה מסעדה, קצביית בוטיק, מרכז מבקרים ואפילו בית מדרש לבשר. בימי חמישי המקום פתוח כמסעדה והאוכל פשוט מעולה. אנחנו טעמנו חומוס קטיפתי, סלט חציל ורימון וסטייקים משובחים. אירוח קבוצות וסדנאות מתקיימים בכל ימות השבוע בתאום מראש.  גיליס בנוב, פרטים בטלפון: 04-6763555  בדף הפייסבוק או באתר   קרדיט גיליס   קפה מטרלו: (מערוך באיטלקית) בית קפה קטן ומקסים בעין זיוון, עם שפע מאפים מתוקים ומלוחים הנאפים מידי יום, וסלטים טריים. האיש שאחראי לכל הטוב הזה, הוא עדי פרץ, שהיה צלם עד שהחליט להחליף את העדשה במערוך, ולטפח את אהבתו מהבית לאוכל. בקיבוץ שבו גדל, על חורבות מפעל לשקפקפים (זוכרים?) הוא פתח בית קפה והגשים את חלומו. טעמנו ואהבנו מאד קרואסון אבוקדו וביצה, סלט סלקים וגבינות, בריוש שוקולד מושחת, ועוגת גזר עם קפה מצויין. אם אתם קצרים בזמן אל תפספסו, ופשוט קחו לדרך. MATTARELLO dough&coffee, קיבוץ עין זיוון, טלפון: 054-246801       לא רחוק ממטרלו, נמצא בוטיק השוקולד דה קרינה. תגלו אותו בקלות אם תעקבו אחרי ריח השוקולד שנישא באוויר. מרכז המבקרים מציע סיורים מודרכים לצד סדנאות שוקולד לילדים ולמבוגרים, במקום גם חנות מתוקה ובית קפה עם תפריט על טהרת השוקולד. מחיר: סיור 25 שקל סיור + סדנה 69 שקל. לפרטים: טל: 04-6993624, בדף הפייסבוק, האינסטגרם, או באתר.   דה קרינה עדי פרץ   באותו מתחם בדיוק אם תרצו לקנח ביין, ולא רק, ישנו יקב בהט, יקב בוטיק כשר למהדרין. חווית הביקור כוללת טעימות למבוגרים והפעלות לילדים שמכינים בעצמם פיצות וממלאים בקבוקי תירוש, בזמן שאתם דוגמים יינות וליקרים. יש אפשרות לסיור ביקב והסברים על תהליך הייצור. היקב מציע פיצות ופלטות גבינות לצד היין. שעות פעילות: א' – ה' 10:00 – 17:00,  שישי 10:00 – 15:00  (שבת סגור). פרטים בטלפון 050-8771770, בדף הפייסבוק או באתר.   צילום: אפרת גת   ואם יין אז מה עם הגבינות? פרהדיר בנאות גולן מחכים לכם עם סיורים מודרכים במשק, היכרות עם החיות, הפעלה לילדים וחביצת חמאה. במקום מוגשות ארוחות עשירות ומכירת גבינות בוטיק תוצרת המקום. עלות סיור למשתתף מגיל שנתיים - 35 שקל. לפרטים: ערן 050-2854926 | אופיר 050-530980 | בפייסבוק "פרהדיר - חוויות וטעמים - מרכז מבקרים ואירועים ברמת הגולן". המלצות לסופ"ש חווייתי משפחתי בגולן, כאן   פרהדיר. צילום: אפרת גת  

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: בארץכלליפספורט קולינרי

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: