אא

מתוק וטעים עם בנגקוק איירוויס

חברת התעופה הודיעה על שיתוף פעולה עם רשת הקולינריה הצרפתית 'קורדון בלו' שתגיש לנוסעים מנות אחרונות בתקופת החגים הנוצריים

צוות בנגקוק איירוויס עם השף של קורדון בלו. צילום: יחצ צוות בנגקוק איירוויס עם השף של קורדון בלו. צילום: יחצ
חברת התעופה בנגקוק איירוויס הודיעה היום על שיתוף פעולה עם הרשת הקולינרית הצרפתית 'קורדון בלו' שתהיה אחראית על הצד הקולינרי המתוק של החברה בתקופת החגים הנוצריים. הנוסעים בתקופה זו ייהנו משלושה סוגים שונים של טעמים בלעדיים המייצגים את היעדים הייחודיים של בנגקוק איירווייס, כדוגמת: מנת קריספי בננה המייצגת את המלדיבים, שוקולד פטל המייצג את צ'אנג מאי ושוקולד בתוספת ליים וקוקוס מנה המייצגת את קוסומוי שבתאילנד. בנוסף הנוסעים ייהנו מעוגות מקרון בהשראת חג המולד.

מבנגקוק איירווייס נמסר: "במהלך השנה החמישים שלנו, היינו מעורבים בקמפיינים רבים עם מותגים שונים כדי לחגוג, כמו גם להודות לנוסעים שלנו על נאמנותם לחברה. שיתוף פעולה זה לא רק מציג את הטוב ביותר של שני המותגים; אלא גם ממחיש איך שני מותגים מעסקים שונים יכולים לעבוד ביחד ולהציע משהו יצירתי".

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מבזקיםחדשות עולמיותבנגקוקבנגקוק איירווייסקורדון בלופספורט תאילנד

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: