גיאורגיה: הצצה לריזורט החדש של איסתא בלב שמורת טבע
מתכננים חופשה בגיאורגיה? קבלו הצצה לריזורט החדש שחברת איסתא נדל"ן הישראלית הקימה בלב שמורת הטבע צאלקה בחבל דאשבש שבגיאורגיה, המרוחקת כשעה וחצי נסיעה מטביליסי הבירה. כך זה נראה, צפו
Kass Diamond Resort, גיאורגיה. צילום: ספיר פרץ חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>
ראשי התיבות של איסתא: איגוד סטודנטים לתיור אקדמי, מסביר מיד את הייעוד הראשוני לשמו נוסדה החברה אי שם בשלהי הפיפטיז של המאה הקודמת. החברה, שפעלה אז מחדרון קטן בטכניון כרשת לתיור סטודנטיאלי מוזל, היא היום חברת תיירות גדולה, אבל קודם אימפריית נדל"ן העומדת בפני הנפקה בבורסה לניירות ערך בתל אביב לפי שווי שוק של כ-2 מיליארד שקל.
בכפר הנופש שנקרא Kass Diamond Resort, ישנן כיום 62 יחידות אירוח מוכנות לארח. כל אחת מהן בגודל של 60 מ"ר על פני שתי קומות עם מרפסות שמרביתן צופות לשמורה ולגשר היהלום. היחידות כולן מאובזרות במיזוג אוויר, טלוויזיה, מיני בר, אזור מטבחון ועוד. איסתא נדל"ן צפויה לפתח יחד עם שותפיה למיזם, 100 יחידות אירוח כאלה בשנה הקרובה. בשנים האחרונות הזרוע הנדל"נית הפכה להיות הסעיף הדומיננטי בפעילותה של איסתא. אולם, הצלחתה זו התאפשרה לה קודם בזכות הצלחתה בסעיף התיירות. הצלחה שאפשרה לה להתפתח, כמובן בזכות קבלת החלטות חכמות, במחוזות הנדל"ן.
ולמה אנחנו מספרים לכם את כל זה? כי באחרונה הוזמנו להשקה של ריזורט חדש שאיסתא נדל"ן הקימה מעבר לים, בחבל דאשבש שבגיאורגיה. איסתא, יחד עם קבוצת Kass group הישראלית, הקימו מיזם תיירותי המשתרע על שטח של 2,000 דונמים הכולל את גשר היהלום התלוי מעל נהר החרמי, כפר נופש, מסעדה ואטרקציות תיירותיות דוגמת אומגה ונדנדת צוקים.
המיזם, שהוקם בהשקעה של 25 מיליון דולר, הושק כאמור בשבוע שעבר בהשתתפות רמי דרג מהממשל הגיאורגי ובראשם ראש ממשלת גיאורגיה. באירוע נכחו גם ראשי איסתא, בהם המנכ"ל, אחישי גל. מה בריזורט? צפו בסרטון:
Kass Diamond Resort
Kass Diamond Resort
Kass Diamond Resort
Kass Diamond Resort
גשר היהלום בגיאורגיה
גשר היהלום בגיאורגיה
גשר היהלום בגיאורגיה
גשר היהלום גיאורגיה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}






