טסים ב-SWISS? תכירו את ״Taste of Switzerland״
חברת התעופה SWISS מעדכנת את תפריט האוכל, כחלק מתוכנית ״SWISS Taste of Switzerland״. השף החדש הינו השף של מסעדת After Seven היוקרתית בשוויץ
חברת התעופה SWISS מקבוצת לופטהנזה תגיש מהיום ואילך תפריטים בלעדיים לטסים במחלקת העסקים והמחלקה הראשונה של החברה. התפריטים החדשים בשיתוף מסעדת After Seven היוקרתית בזרמט, ומדובר בפרק בתוכנית הקולינרית ״SWISS taste of Switzerland״.
מסעדת After Seven היוקרתית עטורה כוכבי מישלן, וחלק ממלון Backstage המונה 20 בקתות ודירות יוקרתיות. האחראי במסעדה הוא המנהל והשף הבכיר פולריאן נויבואר, השף הצעיר ביותר באירופה שזכה בשני כוכבי מישלן ומחזיק 32 נקודות של גו-מילו. מהיום ובמשך שלושת החודשים הקרובים, נוסעי מחלקות היוקרה בטיסות ארוכות טווח של SWISS, יהנו מיצירותיו.
חברת התעופה SWISS לוקחת את נוסעי מחלקות היוקרה למסע גילוי קולינרי דרך האזורים השונים של שוויץ, וזאת מאז דצמבר 2002. מדי שלושה חודשים, מוזמן שף חדש עטור כוכבי מישלן, ובעל נקודות גו-מילן, להציג את הארוחה שלו לנוסעי SWISS. הארוחות מלוות בהתמחויות יין וגבינות מהאזור. עד כה, חברת התעופה אירחה מעל ל-76 שפים אורחים.