רשת מלונות גולדן קראון במיזם חדש במלון הבוטיק ״דה בלנד״ שבנצרת: ״שפים מארחים״
רשת המלונות תארח שפים מובילים במלון הבוטיק החדש בנצרת. תציע קונספט הכולל חווית אירוח לצד קולינריה משובחת עם שפים מתחלפים, מכל קצוות הקשת הקולינרית. אירוע הפתיחה ב-3.3 עם השף של מסעדת דיאנא -דוחול ספאדי
רשת מלונות גולדן קראון משיקה את פרויקט שפים מארחים, חווית אירוח ייחודית לצד
קולינריה משובחת. הרשת תארח בסופי השבוע, שפים מובילים, ממטבחים מגוונים, שיבשלו
ויארחו את באי המלון לארוחת ערב חגיגית.
יריית הפתיחה לפרויקט תהיה באירוח השף, דוחול ספאדי השף שהפך את מסעדת דיאנא בנצרת למוקד קולינרי.
ספאדי, יארח במסעדת מלון הבוטיק החדש ״דה בלנד״ ויגיש לאורחים מגוון רחב של מנות ייחודיות מהמטבח הנצרתי לרבות סודות ממטבחו שלו.
אירוע הפתיחה יתקיים ב- 3.3.23 (שישי – שבת) עם השף ספאדי שיבשל לאורחי המלון ארוחה חגיגית על טהרת המטבח הנצרתי.
בין המנות שיוגשו: תבשיל אוסובוקו בקר עם שעועית לבנה וירקות שורש, סיינה עם בשר
קפתא עגבניות ובצל עשויה בטאבון, רבע כבש במילוי קישואים ועלי גפן ממולאים, סלט
תבשיל עילת עם בצל, קציצות חוביזה ועוד.
מחיר: 1,400 ₪ לזוג ללילה כולל לינה במלון הבוטיק דה בלנד ארוחת השף וארוחת
בוקר.
מלון ״דה בלנד״- פאולוס השישי 62, נצרת.
מלון ״דה בלנד״ "The Blend", הוא מלון בוטיק חדש בעיר העתיקה של נצרת שהוקם בהשקעה של כ-20 מיליון שקל. במלון 70 חדרי אירוח וחדר אוכל שעוצב כאטריום עם תקרות זכוכית.
טל׳: 04-6107000