אא

מלון רמדה אוליביה נצרת מציג: חופשה קולינרית במלון עם שיק ים תיכוני

מלון הבוטיק הסימפטי בצפון, המציע גם מידי שבת גם סיור מודרך בנצרת הנותן הצצה לסמטאות העתיקות, לאתרים ההיסטורים, למאפיות ולייצרני הממתקים ועוד, מציג 2 מסעדות שף בניצוחו של השף רמי אבו-ליל

צילום: ניצן אביטל צילום: ניצן אביטל

מלון רמדה אוליביה בנצרת, הוא מלון בוטיק נצרתי בקונספט קולינרי, שילוב של טעמים וניחוחות מהמטבח הנצרתי-גלילי עם אירוח אוריינטלי יוקרתי ונוחות מודרנית. ממוקם מול נוף גלילי פתוח ומשקיף אל העיר העתיקה. המלון נמצא במרחק הליכה קצר מהכנסיות, השווקים וסמטאות העיר העתיקה.

המלון מציע 2 מסעדות שף בניצוחו של השף רמי אבו-ליל. המסעדה הראשונה, סולטאנה-בר, המעוצבת בסגנון מיוחד ומוגשות בה ארוחות צהריים מפנקות. במסעדה, מתקיימים במועדים נבחרים, מופעים של רקדנית בטן בתלבושת ססגונית מסורתית לצלילי דרבוקה.

צילום: ניצן אביטלצילום: ניצן אביטל

המסעדה השנייה, היא מסעדת ״לוקנדה". מסעדה גלילית ערבית הממוקמת במלון "רמדה אוליבייה״ נצרת בניצוחו של השף רמי אבו-ליל המספקת לסועדיה חווית טעמים וחושים, פתחה לא מזמן את שעריה לאחר שיפוץ מסיבי שכלל עיצוב מרשים ואותנטי לצד הגדלת חלל המסעדה ובניית בר מיוחד במרכז חלל המסעדה.

התפריט החדש מכיל את מיטב מאכלי המטבח הערבי, כאשר תשומת לב מירבית מושקעת בהכנת כל מנה ומנה, כשאת הפרודוקטים הטריים למנות רוכש השף עצמו מדי יום מהשוק העתיק בנצרת. הירקות המוגשים במסעדה מגודלים ברמה פרטנית בחוות גידול אורגנית הממוקמת מחוץ לכותלי המסעדה ומספקת לסועדים הצצה מרהיבה על תהליך הגידול.

מנות הדגל של המסעדה כוללות חיבור של צמחי בר כמו שומר בר ועולש, תרד ועכוב אשר משתלבות עם בשרים משובחים, דגי ים טריים וטכניקות בישול עם נגיעות תבלינים שנטחנים מדי יום על מנת לשמור על טריותם. כמו כן תמצאו בתפריט קובה-נייה מעוך עם בשר עזים, עלי גפן, שילוב של קרם קוקוס עם תרד, רוטב מתמצית של תבשיל עכוב, עולש בר עם קרם לבנה בשילוב מג׳דרה עדשים, טרטר דגי ים, קרפצ׳ו בקר בצורת מתנות הפתעה, ממולאים בגבינות, טורטליני במילוי גבינות מקומיות עם חמאה ומרווה ועוד מנות הכוללות חיבור מתקופות שונות בחייו של השף מהמטבח הנוסטלגי של אמו למטבח המודרני והחדשני, תוך שמירה על טעם אותנטי-מסורתי.

ממרפסת המסעדה נשקפת כל נצרת העתיקה על שלל אתריה ההיסטוריים והדתיים המצויים בה. חלל המסעדה מעוצב בסגנון אוריינטלי המעניק ליושבים במקום תחושה כאילו הם חלק מאווירת "אלף לילה ולילה".

בנוסף, לוקנדה זמינה למגוון אירועים פרטיים ועסקיים וניתן לקיים בה אירועים של עד 60 אורחים (בתיאום מראש). בנוסף, מעת לעת נערכים במסעדה ערבי קונספט ייחודיים עליהם ניתן להתעדכן מראש בעמוד הפייסבוק של המסעדה.

צילום: אפיק גבאיצילום: אפיק גבאי

צילום: אפיק גבאיצילום: אפיק גבאי

צילום: אפיק גבאיצילום: אפיק גבאי

צילום: אפיק גבאיצילום: אפיק גבאי

במלון מוצע גם מידי יום שבת, סיור מודרך בנצרת אשר נותן הצצה לעיר וכולל סמטאות עתיקות, אתרים היסטוריים, מאפיות לאניני טעם, יצרני ממתקים מובחרים וחנויות שחזיתן אינה מלמדת על הנמצא בתוכן.

בנוסף, לחובבי הקולינריה שבניכם, מידי יום שישי, נערך סיור במטבח המקצועי של המלון, לאוהבי המעדן המתוק מוצעת סדנה חוויתית בה מלמדים את סוד הכנת הכנאפה המעולה.

הסיור המודרך וסדנת הכנאפה הינם בתשלום וניתן להזמינם במסגרת חבילת אירוח במלון.

הכותבת היתה אורחת של מלון רמדה אוליביה נצרת

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: נצרת

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: