תל אביב 27°c
ניו יורק 23°c
לונדון 16°c
פריז 18°c
ברלין 13°c
אתונה 28°c
לרנקה 28°c
דווחו לנו
אא

5-8.5 מיליון אירו: הרווח החד פעמי שישראייר צפויה לרשום בעקבות רכישת המלונות ביוון

הרווח הצפוי, נובע מכך שתהליך איתור הנכסים הושלם במהלך חודש מאי 2021, בעיצומו של משבר הקורונה, ומכך שהושלמו השיפוצים ב-4 מתוך 5 מלונות בראון

צילום: יח"צ ישראייר צילום: יח"צ ישראייר

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

ישראייר תקדים את התשלום האחרון בסך של כ-4.3 מיליון אירו לסוף יוני, לקבלת 25% מחמשת הנכסים המלונאים ביוון אשר פועלים תחת המותג של מלונות בראון.

ישראייר צופה כי עם השלמת העסקה, בעקבות ביצוע רכישת ההחזקה במלונת בראון במחיר הזדמנותי ורישום מוניטין שלילי, היא תרשום רווח חד פעמי בהיקף של בין 5-8.5 מיליון אירו.

הרווח הצפוי, נובע מכך שתהליך איתור הנכסים הושלם במהלך חודש מאי 2021, קרי, בעיצומו של משבר הקורונה, ומכך שהושלמו השיפוצים ב-4 מתוך 5 מלונות בראון, ובהתאם 4 מתוך ה-5 מלונות בראון פעילים נכון למועד דו"ח מיידי זה. המלון בראון ה-5 אשר טרם נפתח, מלון Brown Musee, צפוי להיפתח במהלך הרבעון הרביעי לשנת 2023.

ישראייר רואה את ההחזקה במלונות בראון כצעד אסטרטגי חשוב לטובת המשך, קידום וחיזוק פעילות החברה בתחום התיירות באמצעות רכישת נדל"ן מלונאי ביעדי ישראייר המובילים.

כאשר לשיטת הנהלת ישראייר, יש בביצוע העסקה בכדי לאפשר לחברה להתאים את המוצר לקהל לקוחותיה, להוות בסיס רווחית עצמאי אשר אינו תלוי בפעילות הפנים ארצית וכן מאפשר לישראייר להמשיך וליהנות מהשבחת הנכסים.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: ישראייר

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: