בועז דרור מונה לשף הראשי של מלון דן פנורמה תל אביב
בועז דרור יוביל את כל המערך הקולינרי של המלון. מאחוריו שנות ניסיון רבות בתחום המלונאות, המסעדנות והתפעול הקולינרי
לובי דן פנורמה תל אביב. צילום: אורי אקרמן
בועז דרור מונה לתפקיד השף הראשי של מלון דן פנורמה תל אביב. במסגרת תפקידו הוא יוביל את כל המערך הקולינרי של המלון, ויהיה אחראי לתפעול מספר מטבחים, חדר אוכל, מסעדת "קפה פנורמה" בלובי המלון, מזנון הבריכה וטרקלין העסקים של המלון.
בועז דרור, שף מלון דן פנורמה תל אביב. צילום: עצמי
בועז דרור הינו שף, יזם ומסעדן בעל ניסיון רב. בשנים האחרונות היה השף הראשי והבעלים של מסעדות צמחוניות כמו "בית תבורי 1937" בפרדס חנה ומסעדת "מנתור" בבית אורן, לצד ניהול מתחמי ההסעדה במלון "סלינה".
טרקלין העסקים בדן פנורמה תל אביב. צילום: אורי אקרמן
בענף המלונאות הוא שימש שף בכיר במספר מלונות, וביניהם: מלון "אלמא" בזכרון יעקב, מלון רויאל ביץ' אילת, מלון הילטון מלכת שבא אילת, ומלון רדיסון מוריה פלאזה בת"א. בעבר כיהן גם כשף ראשי בחברת הקייטרינג "שולץ", והיה אחראי על ניהול ותפעול הכנת 40,000 מנות ביום, והפצתן בפריסה ארצית מלאה.
צילום חוץ של מלון פנורמה תל אביב. צילום: אורי אקרמן
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}