תל אביב 26°c
ניו יורק 23°c
לונדון 11°c
פריז 13°c
ברלין 12°c
אתונה 26°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

משרד החוץ: חברי פרלמנטים בעולם יוזמנו לצפות בסרטון הזוועות של החמאס

שכל העולם יראה ויפנים: שר החוץ בשיתוף דובר צה"ל הנחה את נציגויות ישראל בעולם להקרין את סרט זוועות החמאס בפרלמנטים ובפני נציגי כלי תקשורת מרכזיים ומשפיענים. "נדאג שגם העולם ידע בדיוק מיהו חמאס"

התקפת חמאס. צילום: shutterstock התקפת חמאס. צילום: shutterstock

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

חברי הפרלמנטים בעולם יוזמנו לצפות בסרטון הזוועות של החמאס. כך מעדכן הבוקר (א') דובר משרד החוץ.

על פי ההודעה, שר החוץ, אלי כהן, בשיתוף פעולה עם דובר צה''ל, הנחה את נציגויות ישראל בעולם להקרין את סרט זוועות החמאס בפרלמנטים ובפני נציגי כלי תקשורת מרכזיים ומשפיענים.

הסרט מביא תיעוד קשה וגרפי של מעשי הטבח של חמאס בנשים, ילדים ובמשפחות שלמות. בין הנציגויות המרכזיות שכבר הוקרן סרט הזוועות: וושינגטון, ברלין, לונדון וטוקיו.

השר כהן: "מפלצות האדם של החמאס תיעדו את הזוועות שהם ביצעו נגד אזרחינו מתוך התפארות לא אנושית. אנחנו נספר לכל העולם, באמצעות הצגת סרט, שמאגד קטעים מהתיעוד שלהם עצמם, על האכזריות הבלתי נתפסת של מחבלים צמאי דם, שפגעו במשפחות שלמות וחגגו את האלימות הקשה. 7 באוקטובר הוא יום שחור בהיסטוריה של מדינת ישראל, אנחנו אף פעם לא נשכח את מה שהתרחש ביום הזה ונדאג שגם העולם ידע בדיוק מיהו ארגון הטרור חמאס, הגרוע יותר מדעאש".

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: משרד החוץ

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: