מישלן בשמיים: אייר פראנס משיקה תפריט חדש
חברת התעופה הצרפתית תציג תפריט חדש שיצר פרדריק סימונין, שף צרפתי עטור כוכבי מישלן. התפריט יוצע במחלקת הפרימיום אקונומי לטיסות ארוכות היוצאות מפריז
קרדיט: אייר פראנס
אייר פראנס משיקה תפריט חדש במחלקות הפרימיום אקונומי.
התפריט, שיוצע בטיסות ארוכות היוצאות מפריז, נוצר ע״י פרדריק סימונין, שף צרפתי עטור כוכבי מישלן. השף המפורסם שותף ב-5 מסעדות שונות, בפריז ובלונדון, כולן בעלות מישלן. "עבור לקוחות אייר פראנס, בחרתי בקפידה מוצרים שאני יכול לשנות בעדינות ובדיוק, ומציעים לכל נוסע חוויה קולינרית ייחודית", אמר פרדריק סימונין.
שתי האפשרויות בתפריט שיוצעו לנוסעים: ריזוטו סלמון עם פסטה אורזו, שמיר בר ולימון; פסטה טרופי אופה עם פטריות פורצ'יני ואגוזי לוז.
בעת יצירת התפריט החדש, עבד השף בשיתוף עם Servair, מובילה עולמית בתחום הקייטרינג בטיסות.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}