שתי המסעדות שנסגרו בגלל המלחמה - נפתחות מחדש
המסעדות לה קוצ'ינה וראנץ' האוס מבית רשת מלונות ישרוטל באילת נפתחות מחדש אחרי 3 חודשים שעמדו סגורות בגלל המלחמה
התעוררות קולינרית באילת? מסעדת ראנץ' האוס במלון רויאל ביץ' אילת ומסעדת לה קוצ'ינה בטיילת רויאל ביץ' באילת, חוזרות לפעילות רגילה.
שתי המסעדות, מבית רשת מלונות ישרוטל, נסגרו לפני כ-3 חודשים בגלל המלחמה וכעת נפתחות כאמור מחדש.
מסעדת ראנץ' האוס הוותיקה בהובלת השף אור חדידה, מתמחה בנתחי בשר, סלטים וקינוחים. פתוחה בימים ראשון עד חמישי מהשעה 18:30 ועד השעה 22:00.
מה בתפריט? בספיישלים, בין היתר, מ-46 שקל ל-100 גרם לפריים ריב על העצם עם ירקות על הגריל ותוספת לבחירה. במנות העיקריות, בין היתר, טריו - 300 גרם אנטריקוט על הגריל, 250 גרם סינטה ו-125 גרם פילה על הגריל ותוספת לבחירה במחיר של 358 שקל.
מסעדת לה קוצ'ינה, הממוקמת כאמור בטיילת רויאל ביץ' בהובלת השף נתן (ניקיטה) פורטנוי, מציעה אוכל איטלקי. פתוחה בימי שלישי עד שבת מהשעה 18:30 ועד השעה 22:00. ביום שבת בלבד, מוגשת ארוחת צהרים מהשעה 13:00 ועד השעה 16:00.