התעוררות קולינרית באילת
מסעדות לה קוצ'ינה וראנץ' האוס מבית רשת מלונות ישרוטל נפתחות מחדש לאחר שהיו סגורות בשל המלחמה
לה קוצ׳ינה נפתחת מחדש. צילום: יח״צ ישרוטל
ישרוטל פותחת מחדש שתי מסעדות במלונות הרשת באילת שנסגרו בעקבות המלחמה.
מסעדת ראנץ' האוס הממוקמת במלון רויאל ביץ' אילת ומסעדת לה קוצ'ינה הנמצאת בטיילת רויאל ביץ' באילת, חוזרות לפעילות רגילה, לאחר שב-3 החודשים האחרונים היו סגורות בשל המלחמה.
מסעדת ראנץ' האוס בהובלתו של השף אור חדידה, היא מסעדת המתמחה בבשר, סלטים וקינוחים.
מסעדת לה קוצ'ינה, הממוקמת בטיילת רויאל ביץ', בהובלתו של השף נתן (ניקיטה) פורטנוי, מצטיינת באוכל איטלקי אותנטי.
מרשת ישרוטל נמסר כי פתיחתן מחדש של המסעדות מסמלת את ההתעוררות הקולינרית בעיר.
מסעדת ראנץ' האוס פתוחה בימים ראשון עד חמישי, בין השעות 18:30 עד שעה 22:00.
מסעדת לה קו'צינה פתוחה בימי שלישי עד שבת, בין השעות 18:30 עד שעה 22:00 . ביום שבת בלבד מוגשת ארוחת צהרים בין השעות 13:00 עד שעה 16:00.
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}