אא

אייר פראנס גייסה את השפית היחידה בעלת 3 כוכבי מישלן בארצות הברית

השפית דומיניק קרן חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם אייר פראנס ליצירת תפריט חדש לעונת אביב-קיץ 2024 לנוסעים במחלקות העסקים והפרמיום. המנות יוגשו בטיסות היוצאות מכל יעדי החברה בארצות הברית

דומיניק קרן. צילום: אייר פראנס דומיניק קרן. צילום: אייר פראנס

דומיניק קרן, השפית היחידה בעלת 3 כוכבי מישלן בארצות הברית, יצרה 12 מנות מקוריות חדשות בטיסות אייר פראנס היוצאות מכל יעדי החברה בארצות הברית.

מדי חודש תציע אייר פראנס שתי מנות ייחודיות בכל מחלקת נוסעים, כולל אופציה צמחונית ומנת דגים, בנוסף לשאר התפריט.

המנות הייחודיות כבר זמינות מתחילת החודש בטיסות אייר פראנס משיקגו, לוס אנג'לס, מיאמי, ניו יורק-ניוארק, סן פרנסיסקו וסיאטל, ובקרוב מכל יעדי החברה בארצות הברית.

"האישה היחידה עם שלושה כוכבי מישלן בארצות הברית במסעדת 'סדנת קרן' שלה בסן פרנסיסקו, דומיניק קרן, מחויבת לפתח מטבח צרפתי יצירתי ופיוטי עבור לקוחות אייר פראנס, תוך התמקדות בתוצרת מקומית ועונתית", מציינת אייר פראנס, שפרסמה בפוסט ב-x (טוויטר לשעבר) את המידע ותמונות מייצגות של מנות, פרי יצירתה של דומיניק קן,

ראוע לציין כי אייר פראנס פועלת בשיתוף פעולה עם שפים ידועים בכל רחבי העולם, וביניהם: גם עם ז'וליאן רויה בסינגפור, אוליבייה פרה בקנדה, ז'ופרן דיילי מראוניון וז'אן-שארל ברדאס באיים הקריביים.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: אייר פראנס

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: