אא

בייקרי, פוד טראק ונופים ציוריים: טיול שטח וקולינריה באחד מהאזורים היפים בישראל

סיפורים מרגשים ומעוררי השראה, הצצה אל טכניקות בישול ואפייה מיוחדות, בייקרי בקונספט מרובע, פריחה משגעת ועוד הרבה

צילום: ניצן אביטל צילום: ניצן אביטל

יצאנו לסיור קולינרי שמשלב טיול שטח יחד עם ״גלילוקה״ בגליל המערבי וחזרנו עם המלצות.

קצת על גלילוקה: זוג בשלנים וחובבי קולינריה מושבעים שהקימו מיזם תיירותי של סיורים קולינריים באמצעותו הם מחברים בין מקומות, אוכל ואנשים.

במהלך הסיור התארחנו בבתי עסק מקומיים, בחצרות ובבתים פרטיים, מה שאיפשר לנו להכיר מקרוב את תרבות האוכל המקומית וללמוד על המאפיינים הקולינריים והתרבותיים הייחודים לכל כפר בפסיפס המרהיב של הגליל.

בסיור נפגשנו עם מובילי המטבח המקומי, שמענו סיפורים מרגשים ומעוררי השראה וקיבלנו הצצה אל טכניקות בישול ואפייה מיוחדות.

התחלנו את הסיור בנהריה, בבייקרי המרובע- הבייק האוס.

בייקרי בקונספט מרובע, תוכלו למצוא כאן מאפים טעימים וכולם בצורת מרובעים. המקום מציע אווירה גלילית מדהימה ומאפים ברמה גבוהה, שנאפים במקום כל בוקר בעבודת יד. על האמנות הזו אחראית שירית עזיזי, קונדיטורית מוכשרת רק בת 24.

שעות פעילות:

ימי ב׳-ה׳ בין השעות 8:00-14:30

יום ו׳ בין השעות 8:00-13:00

סגור בשבת- המקום כשר

כתובת: לאו באק 64, נהריה

ניצן אביטלניצן אביטל

ניצן אביטלניצן אביטל

משם, המשכנו לכפר הדרוזי ג׳וליס, שנמצא במרחק חצי שעה נסיעה והגענו לפיצריית בינאלה. אחד מהמקומות הקולינריים שמושכים אליהם תיירים ושפים מכל רחבי הארץ ולא סתם. בעלי המקום סאניה ואחמד דואגים להשתמש בחומרים גלם טריים בלבד.  המסעדה קיימת כבר 5 שנים, ובאמצעות טאבון ענק שיובא מאיטליה הם מכינים לחמים מיוחדים בעבודת יד.

שעות פתיחה:

ראשון, שני, שלישי ושבת- סגור

ימי רביעי: בין השעות 10:00-14:00 / 18:00-23:00

ימי חמישי: בין השעות 10:00-15:00  / 18:00-22:00

ימי שישי: בין השעות 10:00-14:00 / 17:30-22:00

כתובת: אלמנזול, ג׳וליס

ניצן אביטלניצן אביטל

הטיול הבא היה רייזרים של STR בנופים הציוריים של הגליל המערבי.

עצרנו במספר מוקדים ליהנות מהפריחה היפה ומשמורת הר גמל ומערת היונים. מערת היונים, שנמצאת בשמורת הר גמל הינה מערה פרהיסטורית בעלת חשיבות רבה, עקב שפע השרידים הפרהיסטוריים שהתגלו בה- שרידי האדם הקדמון ועצמות בעלי חיים קדומים שנכחדו מהארץ. אנחנו הגענו עם הרייזרים עד לפתח המערה. ניתן להגיע אליה גם במסלול הליכה רגלי.

ניצן אביטלניצן אביטל

ניצן אביטלניצן אביטל

ניצן אביטלניצן אביטל

משם המשכנו ליעד הבא- פוד טראק Sous Vide, שנפתח לפני פחות מחודש!

העגלה מציעה אוכל בשיטת בישול סו-ויד, וזו עגלת הסו-ויד היחידה בארץ! מדובר על שיטת בישול בשר ועוף בואקום, בשקיות אטומות בתוך אמבט מים או בסביבת קיטור בטמפרטורה מדויקת.

המקום מציע כריכים מושחתים ומלאים בכל טוב בלחם מחמצת. 

שעות פעילות:

המקום פתוח בשעות אחר הצהריים, אבל הימים ושעות הפעילות משתנים. מומלץ להתעדכן בעמוד האינסטגרם, לפני ההגעה למקום.

לפרטים נוספים על הסיורים ניתן ליצור קשר עם דודי  0546638522  / אתר אינטרנט

ניצן אביטלניצן אביטל

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: הגליל המערבי

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: