לקראת יום הברמן הבינלאומי: קבלו 3 מתכונים לקוקטיילים אהובים
לרגל יום הברמן הבינלאומי שיחול השנה ב-24 בפברואר, חברת הקרוזים NCL חושפת מתכונים לשלושה קוקטיילים פופולאריים שלה בלב ים
יום הברמן הבינלאומי יחול השנה ב-24 בפברואר. לרגל ציון היום הזה, חברת הקרוזים נורוויג'ן (NCL) מנדבת מתכונים לשלושה קוקטיילים מבוקשים אותם היא מגישה בהפלגותיה בלב ים.
מה אתם צריכים בכדי להכין את הקוקטיילים בבית?
שייקר נירוסטה הכולל מסננת מובנית וסוגר הרמטי - 750 מ"ל.
ג'יגר - כוס מדידה כמויות למזיגה מדויקת של משקאות.
מלקחיים לקרח - 16.5 ס"מ.
כפית ערבוב - 20 ס"מ.
מסננת לקוקטייל ספירלה - 14 ס"מ.
מאדלר מקצועי ראש שטוח - 20.5 ס"מ.
מתכון קוקטייל מוחיטו אננס קוקוס:
רכיבים:
3 פרוסות של לימון ליים.
0.5 OZ סירופ פשוט.
1.25 OZ רום קוקוס.
1 OZ מיץ אננס.
קרח.
6 עלי נענע.
אופן ההכנה: שמים את הפרוסות לימון עם הסירופ הפשוט ומוערכים אותם יחד. מוסיפים רום קוקוס, מיץ אננס, קרח ועלי נענע ומערבבים טוב טוב הכל. מוסיפים סודה ומקשטים בפלח אננס ומעט עלי נענע.
מתכון קוקטייל גליישר כחול:
רכיבים:
0.5 oz מיץ לימון.
0.25 מחית פסיפלורה.
0.25 oz סירופ פשוט.
0.25 oz ליקר טריפל שניות.
0.5 oz וודקה.
0.5 oz רום בקרדי ספייסד.
0.5 oz וויסקי ג'יימסון אירי.
אופן ההכנה: ממלאים כוס בקרח. מודדים ומוזגים את כל החומרים, למעט הקירסאו כחול והסודה. מנערים היטב ואז מוזגים לכוס עם קרח טרי. למעלה עם סודה לימון-ליים והקירסאו כחול. לסיום מקשטים עם פלח תפוז.
מתכון קוקטייל SIDE CAR:
רכיבים:
0.75 oz מיץ לימון סחוט.
0.75oz קואנטרו ליקר תפוז.
1.5 oz ברנדי.
אופן ההכנה: מרטיבים את הדופן החיצוני של הכוס עם מעט מיץ תפוזים ומגלגלים בסוכר. בכוס מכניסים את כל הרכיבים, מערבבים ושופכים לכוס אחרת שיש בה קרח ומקשטים בקליפת תפוז.