תל אביב 24°c
ניו יורק 19°c
לונדון 9°c
פריז 12°c
ברלין 14°c
אתונה 19°c
לרנקה 21°c
אא

שובה של לונל: חזר ממילואים ופתח מחדש את המסעדה בת"א בקונספט אחר. זה התפריט והמחירים

מסעדת LUNEL שנסגרה בעקבות אירועי ה-7 באוקטובר ושירות מילואים ממושך בעזה של השף ינון אלעל ושותפו עמרי קאופטייל, נפתחה באחרונה מחדש בקונספט של בראסרי הפועל בכל שעות היום. מה בתפריט החדש וכמה עולות המנות?

לונל. צילום: איתמר גינזבורג לונל. צילום: איתמר גינזבורג

מסעדת LUNEL, שנפתחה באוגוסט האחרון בשכונת פלורנטין בתל אביב ונסגרה בעקבות אירועי ה-7 באוקטובר וגיוס למילואים של השף - נפתחה באחרונה מחדש. אלא שהיא חזרה בקונספט אחר: קונספט של בראסרי שפועל בכל שעות היום עם תפריטי בוקר ובראנץ' ועסקיות בצהריים. קודם לכן, פעלה כבר אוכל בשעות הערב בלבד.

מאחורי LUNEL עומדים שניים: השף ינון אלעל, שחזר משירות מילואים ארוך בעזה ושותפו העסקי, עמרי קאופטייל. "שנינו מתרגשים מאוד מהפתיחה המחודשת של LUNEL", אומר קאופטייל. לדבריו, "החודשים האחרונים היו קשים לכל אדם במדינה, אבל שנינו נקלענו בדיוק ללב הסערה. לצד יינון, הצוות שלנו, כמעט כולו, נאלץ להתגייס כדי להגן על המדינה וספגנו גם אבדות קשות בנפש כששתי מלצריות אהובות שלנו נרצחו בטבח האכזרי ב-'נובה'. רק עכשיו, בתום תקופה בה היינו חייבים לקחת הפסקה, ולאחר שחלק מצוות העובדים חזר מהמילואים, החלטנו שחייבים להמשיך קדימה. בחרנו להתמקד ב-LUNEL ולהקדיש לה את כל תשומת הלב שלנו, כדי לפתוח אותה מחדש ולהפוך אותה למסעדת ביסטרו לכל שעות היום שתחזיר לפלורנטין קצת סומק קולינרי ללחיים".

לונל. צילום: איתמר גינזבורגלונל. צילום: איתמר גינזבורג

תפריט הבוקר של לונל - מסעדה לא כשרה - מתחיל בסלסלת מאפים ובריוש המונחת במרכז השולחן וסביבה מאזטים של דג בכבישה, ירקות מוחמצים, סלקים ופטה, לבנה עם זעתר ושמן זית, זיתים, גבינת סנט מור ומייפל, טופי מלוח, חמאה וריבה.

בהמשך, תוכלו להתלבט בין מנות כמו טוסט כמהין עם סלט ירוק וגבינת שמנת (62 שקל), פנקייק מלוח עם בייקון טלה, חמאת וויסקי, פרמז'ן, פלפל שאטה וביצת עין (79 שקל), כריך בריוש עם מקושקשת רכה עם איולי קיסר, אספרגוס ופרמז'ן (64 שקל) או אולי עם ביצי עין, בייקון טלה ואיולי צ'יפוטלה (69 שקל).

תפריט הערב של LUNEL ממשיך את הקו שבנה השף אלעל ומציע חיבור טעמים בין המטבח הצרפתי לזה המקומי, עם טוויסט תימני. מטארטלט של טרטר דג, יוגורט סחוג, בצל ופיסטוק (42 שקל), סינייה של חציל בלאדי עם טחינה חמה, סילאן, פיסטוקים, פטה ומי ורדים (58 שקל), טורטליני בצל וגבינת עיזים עם חמאת יין אדום, אפונת גינה וקציפת פרמז'ן (82 שקל), תמנון צלוי עם חמאת שאטה, שום, עגבניות שרי, כוסברה ולחם לטבול (94 שקל), ועד לענני ניוקי עם ירקות עונתיים, בצל על פחמים ופרמז'ן (81 שקל) וסמאש בורגר ממכר בלחמניית בריוש עם גבינת צ'דר, בצל מקורמל, חמוצים ואיולי וויסקי (מוגש עם צ'יפס ב-88 שקל).

צילום: איתמר גינזבורגצילום: איתמר גינזבורג

את תפריט הערב מלווה תפריט אלכוהול עם דרינקים וקוקטיילים כמו French governor - עם ג'ין, אגסים ויין מבעבע (48 שקל), Typical green – עם ג'ין, שרטרז מושרה בוניל, מלפפון ומרווה (54 שקל) ו- Club Lunel- עם רום, פירות יער ובלסמי מצומצם (52 שקל).

לצד תפריטי הבוקר והערב, לונל מציעה גם תפריט עסקיות לשעות הצהריים, המוגש מדי ראשון עד חמישי ומציע סלסלת לחמים ומיני מאזטים במחיר המנה העיקרית.

שעות פתיחה: ימים שני עד שבת - 09:00-15:00, 18:00-24:00. יום ראשון - 09:00-15:00.

כתובת: אברבנאל 72, פלורנטין, תל אביב. טלפון 077-9800339.

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: פספורט קולינרי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: