אא

מלון היוקרה The Drisco ומסעדת George & John מצטרפים לאליטה העולמית

עוד הכרה בינלאומית והפעם כניסה מרגשת והראשונה בישראל לארגון האקסקלוסיבי "רלא אנד שאטו"

אסף פינצ'ו אסף פינצ'ו

גאווה ישראלית בימים לא קלים.
בתום תהליך קבלה ייחודי, מלון היוקרה התל אביבי- דריסקו, וגם המסעדה ששוכנת בו- ג'ורג וג'ון של השף תומר טל, הם הראשונים בתל אביב והיחידים כיום בארץ, שהתקבלו לארגון היוקרתי והנחשב סכל העולם- Relais & Châteaux ("רלא אנד שאטו") המאגד למעלה מ-580 נכסים, 80 מלונות ו-340 כוכבי מישלן ב-65 מדינות ברחבי העולם.
ההכרה הזו היא חשיפה עצומה למלון ולמסעדה וכמובן לישראל, שזקוקה לכל הכרה חיובית בימים אלו.

אסף פינצ'ואסף פינצ'ו

Relais & Châteaux ("רלא אנד שאטו") הוקם בשנת 1954, ומאז מקדם הארגון מגוון עשיר של מסורות קולינריה ואירוח יוקרתיים, על מנת להבטיח שימשיכו לשגשג, וכן פועל לקידום ושימור המורשת המקומית והסביבה בה שוכנים הנכסים. מדי שנה מוגשות למעלה מ-500 בקשות הצטרפות לארגון, פחות מ-2% מהן מתקבלות.

ואם עוד לא הכרתם, אז שתדעו שמלון דריסקו ממוקם בלב המושבה האמריקאית בתל אביב, וכולל 42 חדרים מעוצבים שמשקפים את ההיסטוריה המפוארת של המלון, שנפתח לראשונה ב-1866. במלון ציורי קיר מקוריים משנת 1925, בר משקאות, מרפסת גג הצופה לחופי תל אביב, חדר כושר מאובזר, חדרי טיפולי ספא, גינה מטופחת ועוד, אבל השמירה על המסורת, על המקור והמבנה הם אלו שפתחו את הדלתות להכרה הבינלאומית.

חיים יוסףחיים יוסף

אין מה לומר שהזכיה של השף תומר טל במקום השלישי היוקרתי ב"פיפטי בסט", שנערך באבו דאבי שנה שעברה (גם השנה זכתה המסעדה במקום מכובד), הקפיצה את המודעות למלון וכמובן למסעדה ולקולינריה עילית שתומר מייצר.

לוראן גרדינייה, נשיא Relais & Châteaux: ''סוף-סוף יש מקום בישראל שעונה לקריטריונים של תרבות האירוח שלנו ושף המגיש אוכל משובח ודואג לקדם עונתיות, מקומיות ויצירתיות. הגיע זמן שתהיה בארגון נציגות מהאזור, וזוהי גאווה גדולה עבורנו''.

אבי זק, מבעלי The Drisco ומסעדת George & John: "אין מילים לתאר את תחושותיי בעניין ההצטרפות שלנו ל-Relais & Châteaux. מדובר בארגון היוקרתי והרציני ביותר בעולם בתחום המלונאות והקולינריה. הצטרפותנו לארגון חשוב זה, במיוחד בימים קשים אלו, הינה תעודת כבוד עצומה לכל צוות George & John ולמלון The Drisco.

שף תומר טל, מסעדת George & John: "הצוות שלי ואני גאים להיות המסעדה הראשונה בישראל שמצטרפת ל-Relais & Châteaux. מאחורי ההצטרפות עומדת עבודה קשה, נחישות, ומטרה אחת - לספק לאורחים שלנו חוויה קולינרית ברמה הגבוהה ביותר, כזאת ששמה על הצלחת את הלב שלנו בכל יום מחדש".

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: פספורט קמלונאות

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: