מושיק רוט חוזר לבשל בתל אביב
השף בעל כוכב המישלן לקח על עצמו להיות היועץ של מסעדת קומראן התל אביבית.
מסעדת קומראן הים תיכונית הכשרה, שרק לאחרונה חגגה שנתיים להיווסדה, מביאה אל קדמת המסעדה את שף המישלן הישראלי, מושיק רוט שנחשב לאחד מהשפים הישראלים המוערכים להיות היועץ הראשי שלה.
זאת הפעם הראשונה שבה רוט ישמש כאיש מקצוע במסעדה ישראלית. מסעדותיו של רוט בעולם זכו לכוכבי מישלן ולהערכה רבה בקרב מבקרי קולינריה, אך מעולם לא שימש כשף או בעלים של מסעדה בישראל.
בשונה מסגנון המישלן האירופאי, פה מושיק רוט, שגם ינהל את המטבח והקו הקולינרי שלו, בנה תפריט חדש לחלוטין, בסגנון ים תיכוני איתו המקום מזוהה מיום ההקמה.
בין המנות בתפריט : ריזוטו בר ים, קוביות לוקוס קריספי, טאקו טרטר בקר, חלוויאת בג׳וספר ועוד.
מושיק רוט: "אני שמח ונרגש על החיבור עם קומראן. מדובר במקום מיוחד עם אווירה שאין שנייה לה. אני זוכה להביא לראשונה לסועדים פרספקטיבה אחרת שלי, צד אחר שלא הכירו עדיין. האוכל שאני מבשל בקומראן הוא אוכל שמח שמתחבר למקומיות באמצעות חומרי גלם טריים ואיכותיים והטאצ' האישי שלי. פשוט תבואו לאכול וליהנות."
קומראן, מסעדת שף כשרה, רחוב הארבעה 21, תל אביב