אא

מגניב ושווה לנסות: טרנד הפיצה שהגיע מיפן לישראל. טעמנו

אחרי הטירוף ביפן, דומינו'ס משיקים בארץ פיצה מטורפת חדשה לקיץ שבמרכזה לבה של גבינות מבעבעות. איך היה? כנסו ותדעו

דומינוס וולקאנו דומינוס וולקאנו

דומינו'ס יודעים לא לשקוט על השמרים ובתזמון מושלם לקיץ הם השיקו את הוולקאנו- פיצה צ'יזית במיוחד כשבמרכזה הר געש מלא בגבינות לוהטות שדורשות טבילה.

נכון שאחרי שבועות יש לנו קצת אובר מגבינות אבל תמצאו לי אחד שיכול להגיד לא לפיצה ועוד אחד שיכול להגיד לא לפיצה עם הרבהההה גבינה.

טרנד הפיצה שהגיע מיפן לישראל

מתברר שפיצת הוולקאנו כבר הושקה לפני חצי שנה והפכה להיסטריה בטיקטוק, בעיקר ביפן ורק עכשיו הגיעה לארץ.
איך עושים לבת גבינות באמצע פיצה? אופים את הפיצה כשבמרכזה כלי קטן, כך שהפיצה מקבלת מן הר געש קטנטן בילד אין. לתוכו שופכים תערובת של גבינות מותכות והנה קיבלתם את השילוב המושחת ביותר לאכילת פיצה. גם פיצה וגם מטבל גבינות לטבול בו את הפיצה!
תודו שזה מהלך גאוני.

א

ואיך הפיצה?

גם אם אתם לא מחובבי האקסטרא צ'יזי, זה ביס גבינתי-צ'דרי, מושחת ושמנמן.

הפיצה היא קלאסית דומינוס וניתן לשים עליה תוספות, הבצק פריך וקריספי וכיף לטבול אותו בגבינה. מה שכן אל תצפו באמת ללבה לוהטת של גבינות מבעבעות, הכמות היא לא גדולה מאוד, תערובת הגבינות מאד צ'דרית וכזו שמספקת גבינתיות מלוחה שמעיפה את הביס של הפיצה לכיוון אחר ולא רע בכלל.
הויזואליות לא מאד תואמת את סרטון הפרסומת אבל סך הכל זו פיצה מגניבה שווה לנסות, בעיקר לאלו שאוהבים מלא תוספות וגבינה. מין פונדו-פיצה חביב.

ניצן אביטל ניצן אביטל

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: פספורט קולינרי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: