אא

המסעדה שמוכרת המבורגר ב- 15 שקלים והשפים שעושים על האש באמצע המסעדה

וואי כמה דברים קורים בתל אביב , יש דוכן של קובות וג'חנון, על האש של שפים, תאילנדית חדשה ולוהטת, המבורגר ב- 15 שקלים ועוד מלא הפתעות שאתם חייבים לבדוק. חדשות האוכל של השבוע

תאי 148 תאי 148

תאילנדית חדשה בדיזינגוף // תאי 148

יש תאילנדית חדשה בדיזינגוף שמתכננת לעשות הרבה שמח עם טעמים חזקים ומיוחדים, מנות מושקעות ואוכל שאפשר ללכלך איתו את אצבעות הידיים.
תאי 148 החדשה היא אסייאתית ולא רק תאילנדית. המקום נפתח על ידי המסעדנים המנוסים גל כהן ואיציק לוי, שמחזיקים גם את שה ויוי, AB-CD, אליבי, Mi Va ויאן ובהחלט לא זרים בשוק המקומי.

התפריט בנוי מהרבה צלחות חלוקה: ג'מבו שרימפס ברוטב צ'ילי-בוטנים (66 שקלים), שיפודי פילה עוף עם רוטב סאטה (51 שקלים), ספרינג רולס ממולאים ירקות ודג לבן, כנפיים פריכות, טרטר שייטל קצוץ עם למון גראס וכפיר ליים (74 שקלים), תבשילים חריפים של קארי (71-73 שקלים), מיני נודלס מיוחדים וכמובן קינוחים.
תאי 148, דיזנגוף 148, תל אביב, ראשון-חמישי מ-17:00, שישי-שבת מ-12:00

הרופטופ הראשון על שדרות רוטשילד חוזר ובגדול

אחרי שמונה שנים ה-SpeakEasy משדרות רוטשילד בתל אביב חוזר אחרי שיפוץ , שף חדש, תפריט מסקרן והרבה דרינקים שמחים.
בין המנות: פופקורן כרובית עם ספייסי מיונז (57 שקלים) צ'יפס ביתי דק (34 שקלים), טרטר טונה וגווקאמולי בקונכיות חסה (67 שקלים), סשימי עם אננס שרוף וקרם אחו אמריליו (69 שקלים), סביצ'ה דג ים עם קיווי וקרם פלפלים על ברוסקטת בריוש (57 שקלים), קרפצ'יו פילה בקר עם שמן כמהין (68 שקלים) ועוד.
SpeakEasy, שדרות רוטשילד 24, תל אביב

עוז אוחיוןעוז אוחיון

דוכן ג'חנונים וקובנות בלונל

מסעדת לונל התל אביבית ברביעיית פלורנטין תקים בשישי ושבת בבוקר דוכן למכירת ג'חנון (26 שקלים, מגיע עם ביצה חומה, סחוג ורסק), קובנה (28 שקלים, מגיע עם סחוג, רסק ויוגורט) וחלנה, שהיא הבת היפה של קובנה וחלה (40 שקלים). השף של לונל, ינון אלעל, משתמש במתכונים של סבתא חביבה וחוץ מהפחמימות המפנקות - שגם מגיעות בסיר למעוניינים להזמין מראש - יהיו כאן למכירה מארזי רבע קילו של ריבת הסלרי של לונל (58 שקלים), סלט ביצים (32 שקלים), סמנה (70 שקלים), סחוג ירוק (35 שקלים) ועוד. נכון לעכשיו, הדוכן צפוי לפעול במהלך יוני.
לונל. אברבנאל 27. שישי ושבת מ-09:00 ועד גמר המלאי

לונל. איתמר כהןלונל. איתמר כהן

שפים עושים על האש בקפה אירופה

קפה אירופה מציתה את הגריל למשך חודש שלם ומארחת חברים ושפים לעל האש של בשרים, עופות, דגים, נקניקיות וכמובן ירקות.
בכל יום רביעי יארחו אנשי ונשות אוכל עם תפריט מיוחד שנבנה עם השף של קפה אירופה כשהכל סביב הלהבות.
ראשון בחבורה יתארחו מלכי הבשר- M25 עם השף יונתן בורוביץ, אחריו לולו עם שלל שיפודי יקיטורי מטריפים, שיראל ברגר, אידי מאשדוד, וזוזו חנא הישר מהכנרת.
מתחילים ברביעי הבא 26.6. רוטשילד 9 תל אביב להזמנות

על האש בקפה אירופה. איתמר כהןעל האש בקפה אירופה. איתמר כהן

ויקי כריסטינה חוגגת 15 עם המבורגסה ב- 15 שקלים!

המנה ההמבורגסה הפכה כבר בשנה הראשונה של מסעדת ויקי כריסטינה לאחת ממנות הדגל שלה, ועכשיו כשהמסעדה חוגגת 15 שנים, הוחלט לתת למנה האהובה את המקום הראוי לה ולהציע אותה במחיר שווה לכל נפש - 15 ש״ח.
חגיגות יום ההולדת ימשכו מיום שני עד שבת, 24-29/6.
כמו כן, מעתה תציע הויקי כריסטינה שעות שמחות שוות במיוחד: כל התפריט 25% הנחה! בין השעות 17:00-19:00.
ויקי כריסטינה מתחם התחנה 17ב, 03-7367272

ויקי כריסטינה. יונתן בן חייםויקי כריסטינה. יונתן בן חיים

תריסר מארחת את ארז קומוקבסקי

ביום שלישי ה25/06 יוגש במסעדה תפריט ספיישל אָ-לָה-קַרְט חדש ליום אחד בלבד - בו ענר וארז קומורובסקי יבשלו יחדיו.
בין המנות: טרטר דג וסלט קליפות אבטיח עם שקדים, חריף, ליים / סלט אפרסקים צלויים ועשבים ירוקים על לבנה מעושנת / סנדוויץ' פיאדינה עוף באיולי קארי, / אומיטאס תירס שרימפס קסטניה ובייקון צלויי / לזניה כרישה בשר סרטנים בחמאה חומה / ריזוטו קישואים ופרח קישוא ממולא, ועוד הפתעות.
שלישי 25.6 החל מהשעה 18:00. האנגר 12- נמל תל אביב להזמנות: 074-7585-353

תריסר. חיים יוסףתריסר. חיים יוסף

מסעדת קילומטראז' חוגגת שנתיים עם תפריט דייגים ואלבקור

"טונה אלבקור היה הדג הראשון שתפסתי", משחזר עידן (פומפי) בושארי, "ומאז לי ולו יש סיפור משותף, קשר מיוחד". תפיסת העולם הזאת, החיבור החזק לים ויום ההולדת של קילומטראז' הובילו את פומפי ליצירת תפריט אלבקור מיוחד, שיוגש כאן עד סוף העונה ויעשה שימוש בכל חלקי הטונה הלבנה, כולל האידרה כמובן.
בין המנות: מיקס של אלבקור וטונה אדומה כבושים עם סקורדליה על לחם (68 שקלים), טאטקי אלבקור עם פונזו סויה-הדרים, פילה תפוז ועלי פלפל סצ'ואן (71 שקלים), אלבקור על עצם שאוכלים עם כפית ומלא עשבים בהרכבה אישית (81 שקלים) ועוד.
מסעדת קילומטראז', מלון בראון ברוט, פרופסור יחזקאל קויפמן 6, , 077-2302363

קילומטראז. אפיק גבאיקילומטראז. אפיק גבאי

שישקו מגיע ללוקיישן החדש אחרי 14 שנה

הבר הבולגרי האהוב עובר דירה, אחרי 14 שנה, ומגיע קרוב לים.
בר גדול ומרכזי, שעות שמחות נדיבות (ראשון-חמישי, 16:00-19:00, 30% הנחה על כל התפריט) ותפריט, בהובלת השף דורון לוי, פשוט, טרי ומנחם ובעיקר כזה שעושה שמח בלב ובבטן.
פתיחת השולחן המפורסמת של שישקו נותרה כמובן, עם חלה של שבת, טחינה וחמוצים. אחריה מגיעה קולקציית מאזטים צבעונית - לאבנה וסלט ביצים עם הרבה בצל מטוגן, חצילים שרופים על האש וצזיקי בלקני, כבד קצוץ ופלפלים חריפים עם גבינת פטה, וגם הר הצ'יפס הידוע, עם גבינה בולגרית מלמעלה. ואל תדאגו הקבבים עם הגבינה ושאר המנות השוות נשארו לצד חידושים ושפע של דרינקים.
שישקו, הכובשים 48, תל אביב, 073-7590001 צילום: אנטולי מיכאלו

שישקו אנטולי מיכאלושישקו אנטולי מיכאלו

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: קולינריה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: