תל אביב 26°c
ניו יורק 23°c
לונדון 11°c
פריז 13°c
ברלין 12°c
אתונה 26°c
לרנקה 25°c
דווחו לנו
אא

בשל המלחמה: כך תיראה העצרת שתחליף את מצעד הגאווה בתל אביב

עצרת "הגאווה והתקווה" של עיריית תל אביב-יפו תתקיים ביום חמישי 6.6 בשיתוף מטה משפחות החטופים, ובהנחיית אסי עזר ונסלי ברדה: "מאז 7.10 גיבורי הקהילה הגאה פעילים בכל החזיתות"

צילום: SHUTTERSTOCK צילום: SHUTTERSTOCK

חדשות. עדכונים. מבצעים ✈️ פספורטניוז ב-WhatsApp >> וב-Telegram >>

 

בהמשך לביטול מצעד הגאווה בעקבות טבח 7 באוקטובר והמלחמה המתמשכת, עיריית תל אביב-יפו מפרסמת פרטים אודות העצרת שתחליף את המצעד.

האירוע ייערך בשם "עצרת הגאווה והתקווה", ביום חמישי 6 ביוני, בגן צ'ארלס קלור - נקודת הסיום המסורתית של מצעד הגאווה, שלא יתקיים השנה.

האירוע יתקיים בשיתוף מטה משפחות החטופים "במטרה להדהד יחדיו ערכים משותפים כמו חופש, שוויון ותקווה", כך לדברי המארגנים שהוסיפו: "גם השנה יציף שבוע הגאווה את הסוגיות הבוערות לקהילה הגאה בישראל, שממשיכות להיות מהותיות ורלוונטיות גם בימים אלה, ואולי בימים אלה במיוחד".

בין היתר תופנה באירוע תשומת לב ל"גיבורי הקהילה הגאה" שמאז 7 באוקטובר לקחו חלק פעיל בכל החזיתות האפשריות על מנת לשמור על החוסן הישראלי והביטחון.

"נחבק את משפחות החטופים אשר נלחמות כבר 228 ימים כדי להביא לחירות ולשיקום יקיריהם ולקבורת הנרצחים ונזעק את הזעקה של כולנו - שלחטופות ולחטופים נגמר הזמן", כך על פי מארגני העצרת.

בעצרת ישתתפו אמנים מהבולטים בישראל וינחו אסי עזר ונסלי ברדה.

יש לכם מידע חשוב שטרם נחשף? תיעוד מאירוע חדשותי? מצאתם טעות? המייל האדום של PassportNews

הירשמו למבזקי PassportNews

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: מצעד הגאווהמלחמה

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...

מומלצים בשבילך: