אא

לצאת ללא הפסקה! 7 המסעדות הכי מדוברות שנפתחו לאחרונה

בר תאילנדי, קיוסק של פסטה, פיצה מוטרפת, בראסרי של קפה נואר, בר ורמוטים ואוכל ועוד מתברר שלא מלחמה ולא קיץ חם יעצרו את הישראלים מלפתוח עוד ועוד מסעדות

תודו שבא לכם ביס. פיצה איקס מקום חדש. דוד מויאל תודו שבא לכם ביס. פיצה איקס מקום חדש. דוד מויאל

אם לרגע חשבנו שהמלחמה, החום ויוקר המחיה יגרמו לסגירות של מסעדות אז טעינו. כי לצד הסגירות המועטות יחסית, ישנן שפע של פתיחות חדשות, מסקרנות, טעימות וכאלו שהפכו להיסטריה שבוע אחרי הפתיחה. תתכוננו לעמוד בתור כי ממש טעים פה.

אז כדי שלא תגידו שפספסתם- הנה הפתיחות הכי לוהטות לקיץ 2024

קיוסק דל פסטה | תל אביב

קיוסק דל פסטה דמיטרי פומוזן קיוסק דל פסטה דמיטרי פומוזן

אל תתנו למילה קיוסק לבלבל אתכם, המקום הזה הולך להעיף את תל אביב. קיוסק דל פסטה (עליו נספר לכם בכתבה נפרדת בהרחבה) היא מסעדה קטנה ושמחה במיוחד בה מכינים הכל מאפס. שפע של פסטות טריות נהדרות המגיעות עם רטבים עשירים, מנות גדולות וטעימות ממש ופסטה טריה שמוכנה במקום. כל זה יגרום לכם לחזור לפה שוב ושוב. פסטת סרדינים ולימון, ספגטי ראגו בבישול ארוך, קרבונרה מטורפת עם פטריות פור'ציני, פסטה של תרד וסלמון עם שמנת, סלט קיסר וכמובן טירמיסו מושלם.
השוס: סלט קולורבי ופטה עם מלא אורגולה שיעיף לכם את הפה

אבן גבירול 20 תל אביב

קפה פטיט | תל אביב

קפה פטיט אנטולי מיכאלוקפה פטיט אנטולי מיכאלו

קפה פטיט הוא בראסרי קלאסי שהתמקם באחד הלוקיישנים היותר חזקים בתל אביב- רוטשילד פינת יבנה (לשעבר מוזס). על התפריט אמון השף איוון מסלוב שעבד בעבר ברפאל, הרברט סמואל, טופולופומפו, קפה איטליה, נואר ועוד.
התפריט מרכז את כל מה שבראסרי קלאסי מציע, פסטות טריות, סלטים, טרין כבד, טרטר בקר, קרפצ'יו דג, וכמובן סטייק וצ'יפס.
השוס: פרח קישוא בבלילת בירה ממולא בריזוטו עגבניות מיובשות.
רוטשילד 35 (פינת יבנה 34) תל אביב

דה פקטו לאונג׳ בר

דה פקטו . אסף קרלהדה פקטו . אסף קרלה

לאונג׳ בר מבית קבוצת NOX יציע בשעות הערב תפריט Pairing המציע התאמות בין ורמוטים, קוקטיילים ומבחר יינות למנות ביס והכל בהובלה הקולינרית של שף הקבוצה כפיר ינין ממשחקי השף והשף בפועל חי צארום

אוייסטר על קצף שושקה, לצד ורמוט לבן בייתי, קרוקט ארטישוק ירושלמי וגבינת גלי לצד ורמוט אדום בייתי, שיפוד טלה לצד קוקטייל קוניאק, טרטר בקר לצד כוס פינו נואר ועוד
השוס: בראנץ׳ בקונספט של פתיחת שולחן שיוגש בכל השבוע
מלון פולי אורבן - נס ציונה 7, תל אביב

בראסרי אגוסטין מבית נואר וסבסטיאן | רעננה

אגוסטין חיים יוסףאגוסטין חיים יוסף

קרוב ל-30 שנה עברו מאז נפתח המוסד הקולינרי 'קפה נואר' בת"א, שהביא ב- 1997 את בשורת הביסטרו הקלאסי ללב העיר. בשנים שלאחר מכן נפתחה 'סבסטיאן' בהרצליה וכעת יפתח "אגוסטין", בתפר שבין כפר סבא ורעננה.

זהו בראסרי קלאסי לארוחת צהריים או לארוחת ערב עם תפריט שמככבים בו כמה ממנות הדגל של נואר וסבסטיאן לצד מנות חדשות וכן, גם השניצל המיתולוגי של נואר יופיע בתפריט. בין המנות: ברוסקטה שרימפס / ארנצ’יני / איירון סטייק על תרד מוקפץ וניוקי א-לה רומנה .
השוס: לובסטר קוקטייל - בריוש, לובסטר חלוט, מיונז סלרי.

זרחין 13 א.ת רעננה

פיצה איקס | תל אביב

פיצה איקס דוד מויאלפיצה איקס דוד מויאל

קבלו את הפיצה החדשה שלא מפחדת לתת לכם לאכול כמה שתרצו.
הרוטב נעשה מעגבניות ממשק מקומי קטן, המוצרלה איטלקית והתוספות מיוחדות עם שמות משעשעים כמו החזרזיר המטורלל, חרבות, ארבעת המופרעים, סלק תסלק ועוד.
בפיצה איקס יש חוץ מפיצות גם פסטות, סלטים, קינוחים וכמובן דרינקים שמחים
על הפיצה תמצאו אננס, גבינת סנט מור, קרם סלק, בייקון וריבת בייקון, פפרוני ועוד.
השוס: בכל יום ראשון מתקיים ערב אכול כפי יכולתך. משלמים 89 ₪ ואוכלים כמה שרוצים, פיצות, פסטות, ראשונות וקינוחים

דיזינגוף 70 תל אביב 03-6218574

בנג'מין | הוד השרון

בנג'מין גיל אבירםבנג'מין גיל אבירם

מסעדת בנג'מין של השף דניאל שליט, מביאה את כל הטוב של המטבח הארץ ישראלי, מהאדמה, היבשה והים. המטבח מבוסס על חקלאות מקומית ואווירת הארץ ישראליות עוברת דרך המנות, העיצוב, האוירה, הפלייליסט, ותפריט הקוקטיילים

בין המנות: צלחת חריפים, סלט של פריקה, מאפה ספיחה עם בשר טלה, ניוקי חמאת זעתר, קרודו דג עם שומר כבוש סומאק, טרטר בקר עם תאנים מיובשות, אנטריקוט ישראלי ועוד.
השוס: נתח אסאדו בצלייה איטית בסירופ רימונים.

סוקולב 46 הוד השרון | 073-3228080

תאי 148 | תל אביב

אסף קרלהאסף קרלה

התאילנדית החדשה הזו (עליה נספר לכם בהרחבה בהמשך) הפכה לסיפור הצלחה שבוע אחרי שנפתחה. פה לא תמצאו מסעדה קלאסית תאילנדית רגועה אלא בר אוכל תאילנדי שמח וצבעוני שבא גם לספק לכם דרינקים ומוזיקה אבל לא מוותר על תפריט תאילנדי אמיתי.
בתפריט: שפע של ראשונות לוהטות, אגרול פרגיות אסייאתי, סלט פאפאיה וסלט מנגו עם דג, עלי חסה עם שקדי עגל ואטריות, מנות קארי ומנות ווק, סלט בקר איסאני וכמובן אורז דביק עם מנגו וטפיוקה.
השוס- ספיישלים מיוחדים כגון עוף שנצלה בשלמותו בכד חרס עם פחמים.
דיזינגוף 148, תל אביב . לא כש

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: פספורט קולינרי

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: