אוגוסט הלוהט של ארקיע: כ-145 אלף נוסעים בטיסות הבינלאומיות
החברה צפויה להפעיל בסך הכל בחודש הנוכחי 1,000 טיסות, ולרשום חודש מעולה מבחינת החברה. וגם: 40 אלף נוסעים בטיסות לאילת
ארקיע (צילום: ארקיע) ארקיע בדרך לרשום חודש אוגוסט מעולה מבחינת חברת התעופה. אם לא יהיו עניינים בלתי צפוי עשויה להגיע לכ-145 אלף נוסעים בטיסות הבינלאומיות של החברה.
בסך הכל, ארקיע צפויה להפעיל בחודש הזה כ-1,000 טיסות בינלאומיות של החברה.
כדי להבין את גודל ההצלחה מבחינת החברה, בחודש אוגוסט אשתקד הטיסה החברה 113,345 נוסעים בלבד, כך שמדובר בגידול דרמטי מבחינת החברה.
בחודש יולי החולף הטיסה ארקיע 120,396 נוסעים בטיסות הבינלאומיות שהפעילה החברה עם נתח שוק של 6.79%.
בטיסות הפנים לאילת ארקיע צפויה להטיס החודש כ-40 אלף נוסעים. בארקיע אומרים כי הם עמדו בהבטחתם ולא חשבו רק על כסף אותו יכלו להרוויח לו היו מפנים את אותם מטוסים לטיסות הבינלאומיות, בהן החברה מרוויחה הרבה יותר.
החדשות של PassportNews בערוץ ה-WhatsApp
עוד מוסיפים בחברה כי כמות הנוסעים הזו היא בזכות הירתמות של כל עובדי החברה ללא יוצא מן הכלל כדי להגיע לתוצאות כאלה.





