המסעדה החיפאית שנותנת 50% הנחה על כל התפריט!
כמו תמיד, חדשות האוכל לוהטות וטעימות מתמיד. כנסו לגלות איפה המקומות החדשים ומי משיק ביסים מדהימים
מסעדת צפרירים מציעה תפריט בחצי מחיר!
מסעדת הביסטרו בר החיפאית, יוצאת כעת בדיל האפי האוור משתלם ממש,
בימים א'-ה' בין השעות 16:00-18:00 יינתנו 50% הנחה על כל תפריט האלכוהול והקוקטיילים ובנוסף על תפריט הפתיחים במקום.
בין המזטים ניתן ליהנות מלחם מחמצת ומטבלים, ציזיקי, פלפלים חריפים קלויים, כרוב וברוקולי צלויים, ברי צרפתית כחולה דאבל קרים ועוד
צפרירים 1, חיפה https://zafririm1.co.il
חדש במסעדת סהרה, מנות הדגל במשלוח לחג
מסעדת ארמון סהרה מציגה מגוון מנות הניתנות לקחת הביתה בטייק אווי וכמובן לשולחן החג. מגון סלטים - חומוס, טחינה, טחינה מעושנת, כרובית בטחינה, סלט ארטישוק מעושן , תבולה, ג'רגיר, סלט עלי זעתר טריים, ועוד ומיטב המנות המסורתיות כגון צוואר כבש ממולא מהטאבון מתאים ל2-4 סועדים-240 ₪, אוסבוקו מבושל במדפונה מוגש עם אורז חגיגי -140 ₪ , עוף שלם בטאבון על מצע אורז ופריקה -120
חצי עוף מסחאן על מצע לפה עם בצל קונפי ושמן זית 80 ₪ ועוד
משלוחים ניתן לעשות באפליקציות וולט ו Haat
מסעדת ארמון סהרה,כביש מס' 65 לעפולה, בדרך לכפר תבור, נין
מנסף של סהרה. יחצ
רשת ג'ירף חוגגת 28 שנה
28 שנים שגירף מתחזקת לנו את המנה החריפה, פאד תאי וגיוזה, פותחת סניפים חדשים וממש עוד רגע תפתח מסעדת ג'ירף בהוד השרון.
חלק מחגיגות היומולדת, המסעדה הראשונה של ג׳ירף, באבן גבירול בתל אביב, עוברת ללוקיישן חדש, פרויקט Landmark TLV, ליד שרונה ובשאר המסעדות יחגגו עם תפריט ספיישלים מיוחד פרי שיתוף פעולה עם בלוגרית האוכל ומחברת הספר 'אסייתי', אליטה אופק.
המנות יוגשו במסעדות החל מ-17.9 למשך שבועיים בלבד לצד התפריט הקבוע.
חלק מהמנות יצטרפו לתפריט המשלוחים.
הקרפ שמשגע את מחנה יהודה!
מקום חדש של קרפים מתוקים ומלוחים נפתח במחנה יהודה. כל הקרפים מבוססים על כוסמת ולכן הם ללא גלוטן ונחשבים בריאים יותר. בין המילויים: קרעים של כרוב, בתנור, בתבלין טרשי עם טחינה, עמבה ורוקט / תבשיל מנגולד ודואה מצרית ותערובת
גבינות / קממבקר, קרם פרש, בזיליקום דבש / מרשמלו שרוף ושברי שוקולד חלב ועוד
האשכול 6, שוק מחנה יהודה
שעות שמחות בבר של משק עפאיים
עם פתיחת חנות המשק ובית הקפה במתחם עדנה שביפו משק עפאים משיק 6 יינות חדשים שלמעשה הופכים את שעות הערב והלילה במקום למעין "מרכז מבקרים" של המשק בעיר. היינות נמכרים לישיבה במחירי החנות (!) כך שיהיו נגישים במיוחד וכולם יוגשו גם לשתייה בכוסות. תפריט האלכוהול כולל, מלבד היינות, גם את הבירות והסיידרים של המשק.
בין 18:00-20:00 יציעו במקום הנחה של 25% על היין בכוסות ועל הבירות לחובבי הערב המוקדם. לצד היין והאלכוהול יוגש תפריט עונתי נגיש, הכולל טעימות ומנות קטנות העשוי כולו מחומרי הגלם המעולים של המשק.
דרך שלמה 6 , ת"א
חדש // מלודי בר קוקטיילים
מלודי, הוא בר רחב ידיים שנפתח ממש לאחרונה בקניון דרורים, יש בו בר עצום עם עיצוב מרוקאי מודרני ושפע של קוקטיילים מתוחכמים ומלאי טעם, סירופים תוצרת בית ושילובים מעניינים ובעיקר הרבה שואו.
בתפריט האוכל של מלודי ניתן למצוא: טאבולה כרובית / טרטר טונה- / פיש & צ'יפס-/ קרפצ'יו שייטל בקר / טורנדו רוסיני בורגר ועוד
קניון דרורים | גלבוע 1, בני דרור | 09-9663132
הפלאזה קפה ולנקום בארוחה מיוחדת
מתי לאחרונה אכלתם אוכל שכולו ניחוחות של בושם? הפלאזה קפה בכיכר דיזינגוף בתל אביב משיק מגש טעימות המשלב חומרי גלם שיש בבושם החדש של לנקום- L'Elixir המורכב מניחוחות קקאו והדרים. מגש הטעימות יכלול זוג קוקטיילים על ג'ין מתובל, לחמים, גבינת ברי אפויה בדבש וטימין, גאודה שום שחור וגאודה בקר, חמאה וריבת שרי ביתית, זוג בריושים, האחד עם דג סלמון והשני עם טונה אדומה עם שמנת פוריקקה, סלטון אגסים זעתר וגרידת מנדרינה ומקרונים בטעמי קקאו ותפוז.
מחיר הארוחה הינו 159 שקלים לזוג.
בתוספת 35 שקלים תוכלו ליהנות מקינוח לבחירה: עוגת גבינה באסקית או מוס שוקולד.
להזמנות הקליקו כאן
הקוקילידות הצהובות של שיריז
הקונדיטורית בגבעתיים משיקה קוקילידות בטעם בננה של פעם. עוגיית שוקולד חומה, ממולאת בגלידת שמנת בטעם בננה נוסטלגי. הצהוב בננה הוא לא רק למען הטעם אלא גם כסמל למצב, כאשר 10% מכל מכירה יועברו למטה משפחות החטופים.
כצנלסון 108 גבעתיים
שיריז צילום: neo media
הבלוגר והשף רון יוחננוב משיק ספר בישול לחג
יוחננוב מוציא ספר מתכונים חדש, החמישי במספר, "מבשלים ואופים לחג" בו תוכלו למצוא מעל 100 מתכונים מסורתיים ומודרניים, קלים להכנה, מתכונים משפחתיים וטעימים במיוחד שפותחו עבור חגי ישראל. מלבד מתכונים תוכלו למצוא בספר עצות מנצחות לאירוח מושלם, טיפים לעיצוב השולחן, מדריך למשקאות חגיגיים ועוד מגוון הפתעות שיהפכו אותכם למארחים מעולים. עוד בספר, סיפורים אישיים וזיכרונות משפחתיים: רון חולק את אהבתו לאוכל ולאירוח, ומזמין אתכם להצטרף למסע קולינרי חדש ומרגש. מחיר הספר: 139.00 ₪ ניתן להשיג: סטימצקי וצומת ספרים