אא

לארבעה ימים בלבד: הפנקייק היפני כובש את תל אביב

הטרנד היפני שכבש את הטיקטוק מגיע לישראל לארבעה ימים בלבד של פנקייקים אווריריים עטופים בתוספות מושחתות. אל תפספסו

הפנקייק היפני. צילום דרור עינב הפנקייק היפני. צילום דרור עינב

מי לא מכיר את הפנקייק היפני שהשתלט על הטיקטוק. הפנקייק הזה נמצא בכל פינה ביפן , שם הוא מוכן במקום והוא מהווה עוד ביס כיפי ואילו בעולם הוא מהווה טרנד תפוח שמשגע את כל הבלוגרים לנסות להכין אותו בלי שיקרוס.

כיאה לטרנדים, תל אביב חייבת להיות חלק מהעניינים וכמו שעשה בעבר עם הקרואסון הענק, גם הפעם איש הטלוויזיה ואושיית האוכל נדב בורשנטיין מביא את הפנקייק היפני לתל אביב עם טוויסט סודי .

הפנקייק היפני. צילום דרור עינבהפנקייק היפני. צילום דרור עינב

היפנ-קייק – הולך להיות פופ-אפ של פנקייק יפני ענני ותפוח במיוחד בשיתוף עם רשת בנדיקט, הפנקייק יגיע בשני יחידות עטוף בחמישה טעמים שונים שמאד מפתיעים ולא מאד מוגזמים.

ביפן הפנקייק המפורסם נעשה במקום כולל הקצפת הבלילה עצמה ואפיה/טיגון בחום נמוך ולזמן ארוך, זו מנה שלוקח 20 דקות לקבל אותה, פה כמובן זה לא ממש אפשרי, בטח לא בפופ אפ קצר שכנראה ייצור תורות ארוכים . על הבלילה המיוחדת עבדו בורנשטיין ובנדיקט חודשיים עד שהגיעו לתוצאה הרצויה ואני חייבת להודות שהיא יצאה ממש טעימה!

הפנקייק היפני. צילום דרור עינבהפנקייק היפני. צילום דרור עינב

פנקייק ברולה ופנקייק טירמיסו

אז מה יש לנו פה? מלא דברים ממש טעימים. הפנקייק עצמו לבד טעים מאד, לא מתוק אוורירי וממש נמס בפה. כל מנה כוללת שני פנקיקיים תפוחים ומיני תוספות במחירים שינועו בין 39-43 שקלים לפנקייק. לא מעט אבל זה ביס משביע וכיפי ממש.
אני אתחיל מהפייבוריט שלי : פנקייק ברולה לימון עם קרם ברולה, לימון חמצמץ וקרמל סוכר שרוף עם קראמבל ליים, ביס נהדר , לא כבד שמשלב מתיקות וחמיצות.
פנקייק עוגת גבינה עם קרם גבינה- מסקרפונה מתקתק, קולי פירות יער ואוכמניות טריות / פנקייק טירמיסו שהוא קצת יותר מתחכם, עם אספרסו שנמזג על הפנקייק לצד קרם טירמיסו, קקאו וקציפת מסקרפונה.

הפנקייק היפני. צילום דרור עינבהפנקייק היפני. צילום דרור עינב

אל תדאגו יש כמובן גם את הטעמים שאף ישראלי לא יכול בלעדיהם- שוקולד ופיסטוק. תמצאו פנקייק פאי שוקולד עם רוטב שוקולד סמיך, קרמבל קקאו מלוח וקציפת מסקרפונה ופנקייק פיסטוק עם גנאש שוקולד לבן ופיסטוק, קראמבל פיסטוק וקציפת מסקרפונה.
את כל הוויב הטרנדי - כיפי שמח משלימים , TLAB מבית ויסוצקי שימכרו משקאות באבל למינהם.
הפופ אפ יעביר כ-10 אחוז מהכנסותיו לעמותת עטופים באהבה שפועלת למען אלו שאיבדו הורה בשבעה באוקטובר.

אמנם זה נשמע הכי טרנדי מוגזם אבל תתכוננו להיות מופתעים מהטעם.
"יפנ-קייק", 24-27.9. ג'-ה' 11:00-20:00, ו' 10:00-15:00
עזריאלי שרונה, מנחם בגין 121 (קומה 0)

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: פספורט קולינרייפןתל אביבשרונה מרקט

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: