מצאנו בראנץ חדש בתל אביב שאתם לא מכירים!
ממסע קולינרי בזמן, דרך בראנץ מטורף ועד מקומות חדשים בהרצליה ובשוק הכרמל. כל המקומות שאתם חייבים לבדוק. כנסו לגלות
באן מי נונג משיקים בראנץ ויאטנמי
המזללה הויאטנמית המעולה הזו שהיא גם חלק מבר היין פטיט של יובל סופר ודן קרייצר, מארחת את השף גיא רובננקו שיכין בראנץ אסייאתי מגניב הסופי השבוע, שמשלב את היינות והדרינקים של בר היין ומנות כיפיות אסייאתיות שמתאימת לבראנץ. חוץ משפריץ בתיבול אסייאתי יהיו מנות כמו סטייק אנד אגז הונג קונג סטייל, וואפל בצל ירוק עם ביצה עלומה וצ'ילי קראנץ', ארוחת בוקר של ביצת עין ונקניקיות תאילנדיות ועוד. אנחנו נהיה שם.
מתי כל זה קורה? החל מ- 9/11, הרכבת 18. תל אביב
מסעדת תריסר משיקה תפריט מסע קולינרי בזמן
השף ענר בן רפאל פורמן משיק תפריט ייחודי הנקרא "שנות הקסם", השואב השראה מרגעי מפתח בעשורים האחרונים החל משנות ה-40 ועד שנות ה-2000.
שנות ה-40: מחווה לליליאן קורנפלד, "הגברת הראשונה של המטבח הישראלי".
שנות ה-50: "תקופת הצנע", המחסור במזון הובילו לפיתוח יצירתיות קולינרית . "שניצל מקמח תירס", פתיתים ו"לחם האחיד" הפכו לסמל התקופה.
שנות ה-60- מזרח אירופה כאן, עידן פריחת המסעדות הפולניות והרומניות בישראל
שנות ה-70- מזרח ומערב על המפה, המטבח המזרחי והערבי, תופס תאוצה .
שנות ה-80- תקופת התבגרותו של המטבח הישראלי.
שנות ה-90 הופעת דור השפים הראשון בישראל
שנות ה-2000- מסעדות השף ודמויות קולינריותכגון: רפי כהן, חיים כהן, יונתן רושפלד
מתי: החל מ4.11-22.11 / האנגר 12- נמל תל אביב 074-7585-353
השף טום אביב פותח מסעדה כשרה
אחרי סגירת הקוקו במבינו, פתיחת מסעדת ברנז'ה במיאמי שמאוד מצליחה וזכתה בתואר המסעדה החדשה הטובה במיאמי ולא מעט דרמות בארץ. השם טום אביב חוזר לארץ ופותח, לא פחות או יותר, מסעדה כשרה בשוק הכרמל.
טברנה דל מאר תהיה בבעלותו של טום וללא שותפים ומתוכננת להפתח בסוף נובמבר עם תפריט דגים- חלבי שמח כמו שטום יודע לעשות. המקום יאכלס עד כ- 80 איש והמחירים הובטחו להיות נגישים.
אנחנו ממתינים בכליון עיניים
השף טום אביב. צילום איליה מליניקוב
הלוקאל מגיע לצפון תל אביב
ה"סמאש בורגר" האהוב מאחד העם, עם הקריספי צ'יקן המפורסם של שף אלון פלד, מושק מחדש אחרי שיפוץ באירוע של מוזיקה, ואוכל וגם פותח סניף נוסף בצפון העיר ברחוב איינשטין. הלוקאל הוותיק מתחדש בימים אלה עם כ-50 מקומות ישיבה. נוסף לו גם תפריט קוקטיילים ובירה מהחבית.
אחד העם 30, תל אביב - יפו / איינשטיין 69, תל אביב - יפו
תפריט גריל מרוקאי חדש ב-YYY
YYY בר האוכל המרוקאי שפתח השף גיא פרץ ביחד עם אמו הבשלנית מימי פרץ, יציע תפריט גריל מרוקאי של מנות על האש המוגשות בפרנה הנאפית במקום בין המנות: כפתא – קבב מרוקאי עסיס בשילוב עגבניה, בצל ופלפל חריף על האש – 55 ₪ / מרגז של עמרם עם טחינה, מטבוחה וסלט עגבניות חריף טרי – 55 ₪ / פרנה מיקס גריל מרוקאי – קבב, מרגז ופרגיות עם ירקות בגריל – 65 ₪ ועוד
אבא אחימאיר 17, מרכז שוסטר, תל אביב.
הקרמבואים מגיעים לשיריז פטיסרי
שיריז פטיסרי בגבעתיים מתכונן לעונת החורף עם מגוון קרמבואים בעבודת יד, בטעמים מפתיעים, מביצי חופש, מקלות וניל ומחיות על מצע עוגיית קוקילידה או ביסקוויט מסורתי. כמו כן יוצעו גם שוקולדים במילויים ייחודיים. בין טעמי הקרמבו, וניל קלאסי / קינדר / פיסטוק / קרמבו זהב. המחיר: 11-20 שקלים.
החל מה-1 בנובמבר, הפטיסרי במרכז העיר יעוצב מחדש לכבוד עונת החורף, עם קירוי
שיקנה אווירה חמימה ותחושה פריזאית בלב גבעתיים. המתחם יכלול ריצוף בהשראת
רחובות פריז, תאורה רומנטית ומגדל אייפל ענק שיוצב במרכז החלל לצד שולחנות מעוצבים ופרחים ורודים.
כתובת: כצנלסון 108 גבעתיים
מלאווח-פיצה מישהו? פיצה האט משיקה מנות משפחתיות
פיצה האט משיקה מהדורה מוגבלת של שלושה מוצרים שעד כה היו מוכרים לכם בגודל אישי ועכשיו מוגשים בגודל משפחתי: מלוואח פיצה משפחתי: המלוואח הקלאסי מקבל טוויסט חדש עם טופניג של פיצה. / זיווה גבינות משפחתית: שילוב עשיר של גבינות בבצק נהדר. אחלה לאירוח וזיווה שוקולד משפחתית עשירה ומתוקה שסוגרת פינות.
www.pizzahut.co.il
מסעדת הקצבים "פריז טקסס" מגיעה לאילת
הסניף החדש נפתח במרכז התיירות של העיר אילת, בסמוך לטיילת ולמלון קלאב הוטל, ומציע שפע של מנות בשר מושחתות. משלוחים כבר מ12:00 בצהריים, והחל מהשעה 18:00 המסעדה תהיה פתוחה קהל הרחב עד שעות הלילה המאוחרות. בניגוד לרוב המסעדות בעיר אילת, ״פריז טקסס״ תהייה פתוחה גם בשבתות החל מהשעה 12:00.