תל אביב 21°c
ניו יורק 10°c
לונדון 4°c
פריז 1°c
ברלין 1°c
אתונה 20°c
לרנקה 21°c
אא

הבייקרי האמריקאי המושחת שנפתח בשוק הכרמל שמכין קרואסונים עם בצק עוגיות!

7 מקומות חדשים ומסקרנים נפתחו עכשיו, ממחנה יהודה בירושלים ועד לשוק הכרמל בתל אביב. זו ההזדמנות שלכם להגיע לפני כולם.

גבי גודיז. צילום גיל אבירם גבי גודיז. צילום גיל אבירם

לפני כמה ימים סיפרנו לכם בעצב על מסעדות שנסגרו והנה עכשיו אנחנו מספרים לכם על 7 מסעדות חדשות שנפתחו. מעגל החיים הקולינרי ממשיך לזרום ואיתו הטוב והרע.
אין מה לומר שמרגיש שיותר ויותר מסעדות שף ומסעדות פיין דיינינג פחות שורדות בעוד שנפתחות יותר מסעדות אוכל רחוב, ברי יין וכד' המספקות אווירה לא מחייבת במחיר נגיש. אבולוציה של מסעדנות.

שחיתות אמריקאית מתוקה | גבי גודיז

המאפייה האמריקאית של הקונדיטורית גבריאל קופלר-בן זקן (דור שלישי למשפחת שטראוס המפורסמת) נפתחה לפני שנתיים וחצי באלנבי. אבל השיפוצים באלנבי והחסימות שכנעו את גבריאל למצוא לוקיישן אחר וממש לאחרונה היא לקחה את כל המתוקים האמריקאים שלה ופתחה את המקום מחדש בשוק הכרמל. אל המקום הצטרפה גם אחותה, הקונדיטורית רומי מישורי, וביחד הן משיקות את התוצרת האמריקאית לצד פטיסרי צרפתיים כגון עוגיית ספרינקלס ושוקולד לבן, עוגיית סניקרדודל קינמון, טאקו פאי לימון עם מרנג שרוף, טירמיסו לימון, מאפין תות וקראמבל ועוד מלא דברים טובים וכמובן השוס הגדול- קרואסונים ממולאים בבצק עוגיות!.
השומר 2, תל אביב.

גבי גודיז. צילום גיל אבירםגבי גודיז. צילום גיל אבירם

אוכל ביתי אבל בסטייל | מרחביה 7

מרחביה 7 נפתח לפני כמה חודשים אבל לא הספקנו לספר עליו ולכן מגיע לו להיות פה בעיקר כי הוא ממש ממש טעים. השפית רותם לוי הוותיקה (אסיף, אוזריה, ביצ'יקלטה) פתחה מקום שכולו בישולים מהבית אבל עם מודעות קולינרית לבריאות וגלוטן ואף הביאה עוד בני משפחה לעבוד איתה.
בין המנות: סלט עשבי תיבול וקינואה עם ענבים, מלפפון ושומר/ שפצלה כוסמין אורגני עם פרגיות וברוקולי / קציצות בשר ופראסה / שניצלים שמטוגנים ברגע ההזמנה ולמי שחייב פחמימה יש גם באגט עם שניצל או קציצות עם אריסה. אל תוותרו על המלבי ועוגת שמן הזית. בערב המקום יהפוך לבר שכונתי עם יינות ובירה ובשישי יהיה אוכל מוכן לקחת.
מרחביה 7, ראשון-חמישי 11:00-18:00, שישי 10:00-15:00

מרחביה 7 יעקב בלומנטלמרחביה 7 יעקב בלומנטל

המבורגרים מוגזמים ונתחי בשר | מסעדת גוש בשר

מתברר שהמבורגרים מושחתים תמיד עובד. דודו פדלון, שפתח את המוסד להמבורגרים בשדה עוזיה, לקח את ההמבורגרים הכי מושחתים שלו, הוסיף מנות בשר ופתח את מסעדת "גוש בשר" באשקלון .
בין המנות: המבורגר עם בוריקה, בורגר עם כבד אווז, שיפוד אנטריקוט ואסאדו עטוף בטורטייה עם טחינה, סומאק ופיסטוק טחון, בטטה מדורה עם בשר מפורק מהמעשנה, וצ'יפס הולנדי מושלם. כל המנות מוגשות לצד תפריט אלכוהול רחב.
אלי כהן 21, קריית האקדמיה, אשקלון 050-8838378. א-ה 17.00-00.00. כשר

גוש בשר - טוסט אווז - צילום גיל אבירם גוש בשר - טוסט אווז - צילום גיל אבירם

ירושלמי צעיר ובועט | אגריפס 15

קבוצת המסעדנים הירושלמית O.D.M.D מורכבת מחבר'ה צעירים מלאי יזמות קולינרית חדשנית והם פותחים לא מעט מסעדות כשרות עכשוויות ושמחות (השמועה אומרת שהולכת להפתח בקרוב גם אחת בתל אביב). הלהיט האחרון שלהם היא מסעדת מרחביה 15 צמוד לשוק מחנה יהודה.
המסעדה היא על גג מלון, מסעדה חלבית כשרה עם תפריט קוקטיילים גדול. על המטבח אמון השף דניאל מרציאנו, בימי שישי יש מסיבת צהריים. בין המנות: פיצה נפולטינה, ספגטיני חמאת עגבניות, ריזוטו פטריות, פולנטה, טרטר טונה על בייגלה ירושלמי ועוד. אגריפס 15, ירושלים. ב-ה' החל מ18:30 ועד חצות

מרחביה 15 . צילום עוז אוחיוןמרחביה 15 . צילום עוז אוחיון

נגיש ורוסי | בר היין קולמי

בפאתי יהודה הלוי, בואכה פארק המסילה הפופולארי, נפתח לו בשקט בר יין שהו גם חנו בשם קולמי. הבעלים- גרמן קוזיורא, עלה מרוסיה לפני שנתיים, ואוהב מאוד יין והוא מציע שתבואו גם אתם להנות מהיין שלו עם מחירים נגישים מאד שמתחילים מ-50 שקלים לבקבוק. במקום יציעו כוסות מבקבוקים שנפתחים באותו היום, אבל המטרה היא שתשתו בקבוק מתוך שפע הבקבוקים שיושבים במדפים ובהתאם לרצון הזה, המחירים נגישים מאד. לצד היינות יהיו כמה נשנושים נחמדים והמקום יהיה פתוח כבר מהצהריים.
יהודה הלוי 22.א'-ג' 13:00-23:00, ד׳-ש׳, 13:00-20:00

קולמי. צילום גרמן קוזיוראקולמי. צילום גרמן קוזיורא

בראנץ באמצע הפארק | רדיו גליל ים

בלב הפארק המרכזי של שכונת גליל ים החדשה שבהרצליה, נולד מקום חדש - רדיו גליל ים, שבא להציע חווית בילוי קולינרית לכל שעות היום והלילה עם תמהיל של מוזיקה אוכל והפי אוור שווה במיוחד עם 25% הנחה על כל התפריט בימים א-ה בין השעות 16:00-19:00. בין לבין יש בראנץ' עשיר כל יום בין השעות 08:00-16:00
הרב עובדיה 12 הרצליה

גליל ים- צילום אמיר יצחקיגליל ים- צילום אמיר יצחקי

400 יינות ונתחי בשר | ויין אנד ויאנדה

וין אנד ויאנדה -היא מסעדה וחנות יין חדשה שנפתחה בימים אלו בלב פתח תקווה, בהובלת היזם רן דור-חי (ממייסדי "וויסקי בר מוזיאון" בתל אביב). המקום מציע חוויית בילוי קולינרית שמשלבת בין מסעדה מוקפדת וחנות יין בוטיקית עם למעלה מ-400 סוגי יינות.
התפריט יכלול מנות מהבשרים המשובחים ממשק לגזיאל, לצד מנות דגים, ירקות וקינוחים בעבודת יד. כולל גם נתחי פרימיום במשקל לפי בחירה. לצד כל אלה, חנות היין מאפשרת רכישה במקום או ליהנות מיין בכוס או בבקבוק, ממש כמו בוויסקי בר מוזיאון.
השחם 1, מגדלי בסר, בניין C, פתח תקווה, ראשון- חמישי 17:00 עד אחרון האורחים

וין אנד ויאנדה - קרדיט אסף קרלה וין אנד ויאנדה - קרדיט אסף קרלה

הירשמו למבזקי פספורטניוז

וקבלו את העדכונים והחדשות הכי חמות של עולם התיירות והתעופה בארץ ובעולם

תגיות: פספורט קולינריירושליםאשקלון

הוספת תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.message }}
{{ comment.date_parsed }}
{{ reply.message }}
{{ reply.date_parsed }}
הצג עוד תגובות

מאמרים נוספים

 
מחפש...
תנו לנו לייק בפייסבוק, ותישארו מעודכנים

מומלצים בשבילך: