ארוחות עיסקיות שוות ומשתלמות במסעדות היוקרה של תל אביב
אולי אין לנו תקציב לארוחת ערב בכמה מסעדות שף בתל אביב אבל העסקיות שלהן מאד משתלמות ונותנות לכם הצצה טעימה לתפריט שלהם
יוקר המחיה והדיבור הלא פוסק על המצב של סצנת המסעדות הביאו לא מעט אנשים לכעוס על המחירים המוגזמים של המסעדות בתל אביב וכמובן על מסעדות היוקרה שמנסות גם הן לשרוד.
הארוחה העסקית הפכה להיות פתרון יעיל ומלא סטייל להנות מארוחה ברמה הגבוהה ביותר במסעדות היוקרה, בלי לקרוע את הכיס.
קלארו
מסעדת קלארו פתחה לאחרונה סניף מדהים בלונדון. אבל לא צריך לנסוע עד לונדון כדי ליהנות מהאוכל המעולה של קלארו אלא רק עד שרונה. קלארו מציעה תפריט מאד עונתי עם שפע של שיתופי פעולה עם חקלאים מקומיים ומגדלי בקר מקומיים. טעים שם מאד.
העסקית של קלארו מציעה ראשונה, עיקרית ושתיה קלה במחיר של העיקרית. כך שתוכלו ליהנות מראשונות מדהימות (חלק בתשלום) כשהעיקריות נעות בין 98 שקלים ל-164 שקלים ושתיה קלה כגון לימונדה / תה קר / סודה.
העיסקית שלנו: גספצ'ו עגבניות צהובות ופטה, המבורגר עם טבעות בצל ותפו"א מטוגן ותה קר ב- 113 שקלים. שווה.
א'-ה' 12:00-15:45, רח' דוד אלעזר 30 (פינת רח' הארבעה 23), תל אביב
יפו תל אביב
אחת המסעדות היותר משתלמות ליהנות מהן ללאנץ זו מסעדת יפו תל אביב של השף חיים כהן. העיסקית היא קלאסית- ראשונה במחיר העיקרית, המנות העיקריות מתומחרות בין 110-160 ש"ח מה שנותן לכם ליהנות מארוחה מלאה כולל שתיה אצל חיים כהן בפחות מ- 200 שקלים. לכל הכיף הזה יש אלכוהול במחיר מוזל אז זו בכלל חגיגה.
העיסקית שלנו: כבדי עוף ופירה, ניוקי בחמאה, פרמזן ותרד תורכי ב- 110 שקלים.
א-ה בין השעות 12:30-16:00, יגאל אלון 98, תל אביב
אלנה // מלון נורמן
מסעדת אלנה במלון נורמן היא אחת הטובות שיש בעיר הזו שגם שולחת אתכם לחוויה אירופאית מענגת. השפים המעולים דניאל צור ועומר שדמי פשוט עושים עבודה מדהימה ולוקחים את אלנה למקומות מגניבים וצעירים ויצירתיים ממש.
תפריט העיסקית של אלנה מציע סלסלת לחמים, ראשונה מותאמת בגודל לעסקית (סלט עלים / קיסר/ במיה/ דג כבוש) + כדור גלידה לקינוח במחיר עיקרית. העיקריות נעות בין 96-170 שקלים. כמו כן יוצעו כוסות יין במחיר של 38 שקלים.
העיסקית שלנו: סלט קיסר לצד המבורגר וצ'יפס וכדור גלידה ב- 103 שקלים.
מלון דה נורמן, נחמני 23-25, א'-ה' 12:30-15:30
פופ אנד פופ
מסעדת יוקרה של שחף שבתאי היא מסעדה מלאת שואו ופאסון בסטייל אסייאתי. לא זול לאכול שם ארוחת ערב אבל עיסקית דווקא ממש משתלם.
מה הדיל? מנה ראשונה במחיר העיקרית כמו אצל כולם אבל בשונה מכולם, בפופ אנד פופ יש יותר אופציות בעיקריות שהן מתחת ל- 100 שקלים, כגון נודלס ונתחי פילה, עוף צלוי אסייאתי, שרימפס דאשי ועוד. תודו שזה יפה.
העיסקית שלנו: סלט אסאדו ופפר צ'יקן קמבודי לעיקרית ב-84 שקלים.
ב'-ה', 12:00-15:30, הארבעה 28, תל אביב
פאסטל
באחד הלוקיישנים היותר יפים יושבת לה פאסטל שתמיד נחשבה למסעדת פיין דיינינג, בטח ובטח אחרי שהשף שלה היה מעוטר בכוכב מישלן. לכן מבחינתנו העיסקית המשתלמת שם היא הזדמנות נהדרת ליהנות מקצת אבק כוכבים.
פאסטל מציעה עיסקית ב- 125 שקלים עם אופציה לשידרוגים שגם ישדרגו את המחיר כמובן. בואו נגיד שרוב העיקריות ידרשו ממכם תוספת במחיר אבל זה עדיין מחיר סביר למסעדה יוקרתית. בין המנות קבב לוקוס, ניוקי דלעת, פסטה פירות ים ועוד.
העיסקית שלנו: פירוגי שמנת חמוצה ועלי גפן וניוקי דעת בחמאה חומה ב-125 ש"ח.
ב'-ה', 12:00-15:30, שאול המלך 27
R48 בראסרי
הבראסרי של רותי ברודו תמיד היה אחד המקומות שיודעים לספק יוקרה וסטייל במחיר שפוי, גם בערב. לכן העיסקית שלה אולי הכי משתלמת מכל הרשימה.
בבראסרי משנים תפריט על בסיס יומי והכל מעודכן באתר. בזמן שהכתבה עלתה העיסקית כללה שלושה פתיחים לבחירה כגון לחם איטלקי מהטאבון, סלסת שקדים וחריפים, ראיטה ובצל מוחמץ ועוד העיקריות נעות בין 72-124 ש״ח, וכמו שאמרתי התפריט משתנה כל הזמן ובהתאם המחירים.
העיסקית שלנו: לחם איטלקי, כרוב צלוי בוינגריט טחינה, דג קונפי ותפו"א וכמובן שניצל על פירה והכל ב- 78 שקלים שזו לחלוטין העיסקית הכי משתלמת שיש.
א'-ה' בין 12:00-16:00 רוטשילד 48