אחד ההמבורגרים הטובים בת״א הגיע לרחוב אבן גבירול והתורים לא פוסקים
ההולשטיין בורגר של בשארה חינאווי פתח סניף נוסף על אבן גבירול, התורים הארוכים לא מנעו מאיתנו לטעום אותו ולגלות שהוא עדיין אחד הביסים הטעימים שיש
לבשארה חינאווי יש אומץ, זה אין מה לומר.
מכל המקומות בתל אביב, הוא החליט לפתוח את ההמבורגריה שלו על אבן גבירול, בואכה קפלן היכן שממוקמים שלוש המבורגריות חזקות ומצליחות, GDB, הוויטרינה ובנץ בראדרס.
למה אתם שואלים? כי חינאווי יודע מה יש לו ביד והוא מבין שתחרות זה דבר טוב ואם כבר אז להתחרות בטובים ביותר.
כנראה שהוא צדק, כי מאז שהוא פתח התורים לא מפסיקים ונכון שעל ההתחלה הוא נתן 50% הנחה לימי הרצה אבל גם כשאלו נגמרו, אנשים המשיכו לזרום למקום.
השאלה הגדולה ששאלנו את עצמנו, האם הפתיחה של הסניף השני בלוקיישן מרכזי ועמוס, משפיעה על הטעם והאיכות ?
אז זהו שלא. זה עדיין אחד הביסים היותר מושחתים ועסיסיים שיש. עכשיו אחרי שההרצה נגמרה, התפריט של הולשטיין אבן גבירול גדול ויציב יותר והמנות המיוחדות שראינו בשוק הכרמל נכנסות גם לתפריט החדש כולל כמה ספיישלים בשרניים במיוחד.
לא צריך להסביר את הקשר בין משפחת חינאווי לבשר- מדובר בשושלת קצבים וותיקה ממש והיכולת שלהם להשיג בשר איכותי מספקת להם את היכולת לתת אותו במחיר טוב מאחרים.
אל חינאווי הצטרף גם איש האוכל והמעדניות יומי בן טוב שמחזיק באחת המעדניות הוותיקות בארץ- מעדניית יום טוב בלווינסקי והשילוב של שניהם מביא בשר וגבינות מהטובים ביותר בארץ עם שילובים של גבינות מקומיות מרתקות לצד בשר איכותי, מנות של סטייקים, בשר מפורק ושילובים מיוחדים.
בהתאם לזוגיות הקולינרית הזו הכל פה מאד מיוחד וטעים. פשוט טעים. הקציצה מבוססת על בשר של פרה מגזע הולשטיין שנחשב לאיכותי וטעים במיוחד, כל קציצה מגיעה במשקל של 200 גרם, דשנה ועסיסית ולשם שינוי לא נגררו בהולשטיין לטרנד הסמאש בורגר שהפך למאוס בעיני.
מעל הקציצה תמצאו שפע של תוספות מושחתות כמו שתכלס אנחנו רוצים, מאיולי קארי, דרך קורנדביף ועד שניצל מוצרלה מוגזם שנוזל על כל ההמבורגר.
אבל בשורה התחתונה, הביס טעים ומלא מיצים ובאמת שקשה להפסיק.
מלבד המבורגרים תמצאו פה את הסטייק וצ'יפס המנצחים, נקניקיות המרגז, הכנפיים ברוטב צ'ילי וסרריצ'ה, נהאגטס קריספיים ועוד מהתפריט המקורי שבשוק הכרמל. בהמשך חינאווי מבטיח גם לספק ספיישלים מושחתים, בשרניים, משתנים שיהיו בסניף החדש בלבד כגון כריך סלופי ג'ו חריף ועוד.
בואו נדבר על העוף שבחדר
אני מכירה את הולשטיין בורגר עוד מהסניף הראשון שלו בשוק הכרמל, אותו פתח לפני כשלוש שנים, ושם לראשונה נחשפתי לקריספי צ'יקן ברוטב קארי המעולה של המקום שבעיני הוא תכלס גולת הכותרת.
גם בסניף החדש הוא פשוט ביס טעים ממש, הציפוי מדוייק , לא שומני וקראנצ'י. האיולי קארי מעיף את החך עם חמוצים כיפיים והלחמניה רכה וסופגת את כל הטוב הזה לכדי ביס אחד. דאאם- איזה ביס.
אבן גבירול 21, כל השבוע, 12:00-00:00