ממיאמי לשוק הכרמל: טום אביב פותח מסעדה כשרה ראשונה
לאחר קצת יותר משנתיים בארה״ב, השף חוזר לארץ ופותח מסעדה כשרה ראשונה שתציע תפריט דגים וירקות בהשראת מסעותיו בעולם
טום אביב חוזר לישראל עם מהלך מפתיע.
השף, שפתח מסעדות בארץ ובעולם, חוזר לארץ אחרי מעל לשנתיים במיאמי שבהן הוביל את מסעדת ברנז׳ה שנסגרת בימים אלה וכעת הוא שב הביתה כדי לעסוק במה שהוא הכי אוהב - בישול
המסעדה, טברנה דל מאר, תיפתח בדצמבר בשוק הכרמל מספר צעדים מהמקום שבו התחיל לבשל לראשונה – מקור הברכה.
המסעדה, שתהיה המסעדה הכשרה הראשונה של השף, תציע תפריט דגים וירקות שישקף את מסעותיו של טום בעולם וייקח השראה ממנות אשר אסף לאורך השנים מכל מקום שבו טעם וחווה את העולם הקולינרי במקומות סמוכים למקורות מים.
למרות התקופה המאתגרת והחיים הנוחים מעבר לים, בחר אביב לחזור לישראל מתוך רצון להציע חוויה קולינרית כשרה שתתאים לכולם. למרות השם - "טברנה", המקום לא נועד להיות מסעדה שבאים לרקוד בה, אלא מוקד לאווירה שמחה, אלכוהול איכותי, ואוכל מנחם במחירים משתלמים לנוכח התקופה שבה אנחנו חיים.